Forum Discussion

Pandora2110's avatar
Pandora2110
New Novice
23 days ago

Nie mogę zalogować się na stronę The Sims 3

Hej. Po dłuższym czasie chciałam zalogować się na stronę The Sims 3, niestety nie mogę. Strona ładuje się bardzo długo, a potem wyskakuje komunikat 504 Gateway Time-out, i tak za każdym razem gdy próbuję zalogować się ponownie. Czy ktoś z Was też miał taki problem ? Proszę o jakieś rady i pomoc.

4 Replies

• Pandora2110's avatar
    Pandora2110
    New Novice
    17 days ago

Zrestartowałam router, przetestowałam połączenie w telefonie, zmieniłam hasło na nowe, i nadal nic nie pomogło. Gdy wejdę na stronę thesims3.com giełdę wymiany, i na przykład w sekcję simowie, parcele lub rodziny, wtedy okazuje się że jednak jestem zalogowana, ale nie chce się załadować moja strona. Moi znajomi, moje odznaki, moje studio, i cała reszta załadowuje się bez problemu. Mam nadzieję że w miarę zrozumiale to wytłumaczyłam.

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    19 days ago

Zrestartuj swój router i w miarę możliwości przetestuj inne połączenie np. dane komórkowe na Twoim telefonie.

Warto dodatkowo odświeżyć dane swojego konta EA, poprzez zmianę hasła.

• Pandora2110's avatar
    Pandora2110
    New Novice
    20 days ago

Sprawdzałam w dwóch różnych przeglądarkach, i niestety ten komunikat nadal występuje.

About The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,405 PostsLatest Activity: 6 days ago