Forum Discussion

Aubena's avatar
3 years ago
Solved

Niedziałające kody do gry The Sims 3

Ja też mam problem z kodami. Działają mi tylko trzy, a reszta nie. Działają mi "motherlode", "testingcheatsen true" i "buydebug". Co mogę zrobić, aby reszta mi działała?

5 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @Aubena 

Zdaje się, że w tym wątku mowa o innych kodach - kodach/kluczach do gry które pozwalają ją pobrać/zainstalować. 🙂 

Powiedz nam proszę jakie konkretnie kody Ci nie działają. 

• @EA_Kuba Wszystkie, poza tymi trzema. Na przykład, gdy wpisuję familyfunds [Nazwisko rodziny] [liczba Simenonów], to mi się nic nie dobiera do konta rodziny.
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @Aubena 

Z tego co mi wiadomo ten kod będzie działał jeśli wcześniej wpiszesz testingcheatsenabled true, po czym użyjesz wspomnianego przez Ciebie kodu używając "" przy rodzinie której chcesz pomóc finansowo 😉 

Oddzielę Twoje pytanie od tego wątku z racji tego, że dotyczy innego problemu. 

• Narayen's avatar
    Narayen
    Legend
    3 years ago

@Aubena  Witaj 🙂

Z tego co kojarzę, kod FamilyFunds do TS3 działał tylko z widoku okolicy - wejdź w widok okolicy gdzie przebywają Twoi simowie i wpisz ten kod pamiętając żeby go poprzedzić najpierw kodem testingcheatsenabled true i go zatwierdzić - Pamiętaj wpisując kod FamilyFunds nie dodawaj żadnych znaków specjalnych typu [ ] oraz  samych "" (cudzysłów) ani innych.

Tylko tak: familyfunds Kowalski 100000  - Kowalski to tylko przykład, musisz zastąpić go nazwiskiem swojej rodziny która przebywa w okolicy. Tak samo 100000 - możesz podać dowolną kwotę, tylko nie może przekroczyć 99999999

Featured Places

Node avatar for The Sims Dyskusja o serii

The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.Latest Activity: 1 day ago
1,436 Posts