Forum Discussion
Hej @nastybutfancy
Skontaktuj się z nami bezpośrednio, abyśmy mogli aktywować na Twoim koncie 64-bitową wersję dodatków.
Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ
- 2 years ago
Hej @EA_Kalina
Kontaktowałem się z EA Chat Support, niestety bezskutecznie. Nie pomagają mam wrażenie, że nie czytają tego co do nich piszę. Mówią mi cały czas, że mam usunąć po czym jeszcze raz pobrać EA App jak i The Sims 3 - tłumaczę im, że to nie pomaga, nic więcej nie robią z tym tematem, cały czas odsyłają mnie tylko, żebym czekał na więcej info, co napiszą mi na maila od 3 dni ZERO odzewu na mailu. Prosiłem ich również, żeby udostępnili mi 64-bitową wersję gry, to stwierdzili, że nie mogą, bo jest ona przeznaczona tylko na komputery MAC nie na Windows. Ostatni raz proszę o pomoc, zapłaciłem za te wszystkie dodatki swoimi prywatnymi pieniędzmi, więc oczekuję tego, że gra będzie działała prawidłowo.
Z tego co wyczytałem na innych forach jak i również na tym, że ten problem, przez który przechodzę w tym momencie jest bardzo dobrze znany Supportowi EA i od kilku lat, nie naprawili błędu oraz nie pomagają użytkownikom.
PROSZĘ O POWAŻNĄ POMOC - 2 years ago@EA_Kalina Myślę, że zostały one zablokowane na mojej aplikacji EA App (lub na moim koncie), ponieważ gdy instaluje dodatki z płyty pojawiają się one normalnie w launcherze gry Sims 3 oraz w grze. Niestety kontakt z supportem jest bez skuteczny, nie dostaje, żadnych odpowiedzi na wysłane Maile oraz nie mogę się już połączyć z waszym chatem. PROSZĘ O POMOC w odblokowaniu kodów lub gier.
About The Sims Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 6 hours ago
Instalacja
Solved4 days ago- 5 days ago