Forum Discussion

Squirrelixx's avatar
Squirrelixx
Seasoned Newcomer
1 month ago

Podwójny zakup w The Sims 3 store

Pisałam z 2 różnymi doradcami na EA help z powodu podwójnego zakupu na the sims 3 store. Sprawdzili i powiedzieli jedynie, że nic nie mogą zrobić. Jeden kazał mi czekać 24h. Czekałam i nic to nie dało. Drugi też kazał, ale tym razem 5h, a potem ,,że może kiedyś uda się stronie naprawić błąd''.  Miałam równo 1900 SimPoints, więc czekałam na promocje wymarzonych rzeczy, które chciałam kupić. Na pierwszy ogień padł ,,Świat cudów'' kolekcja z karuzelą w promocji 05.04.2026 za 969 SimPoints. Moja radość nie trwała jednak długo, gdy zobaczyłam saldo równe 0. Sprawdziłam historie zakupów a tam podwójnie naliczone. Nawet tyle nie miałam, więc czuję, że zostałam dodatkowo dłużnikiem. Boję się już cokolwiek kupować u nich. Mojemu partnerowi gdy chciał mi kupić SimPoints na Ea App zablokowali kartę płatniczą, gdy dokonywał przelewu i teraz czeka na nową kartę...cudownie...

6 Replies

• Squirrelixx's avatar
    Squirrelixx
    Seasoned Newcomer
    6 days ago

Pisałam 2 razy do każdego innego konsultanta i każdy z nich kazał mi czekać nie wiadomo ile...że niby ,,może'' wróci za jakiś czas i nic nie mogą z tym zrobić, i że im przykro. No mi też przykro, że wydana kasa w błoto oraz totalnie mnie zlali.

• A_AKitsune's avatar
    A_AKitsune
    Rising Newcomer
    11 days ago

Ja się kontaktowałam. Podobno moje transakcje nie były widoczne w podglądzie pracownika obsługi klienta, dlatego nie mógł nic zrobić.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    15 days ago

Hej Squirrelixx​ A_AKitsune​ 

Rozumiem i przykro mi z powodu zaistniałej sytuacji. Dla pewności zapytam: Czy kontaktowałyście/kontaktowaliście się z nami poprzez czat? 

Tego rodzaju sprawy należy rozwiązywać podczas rozmowy na żywo. 

• Squirrelixx's avatar
    Squirrelixx
    Seasoned Newcomer
    16 days ago

Nie, nic nie odzyskałam. Jak nie mam simpoints tak dalej nie mam. 

• A_AKitsune's avatar
    A_AKitsune
    Rising Newcomer
    18 days ago

Przydarzył mi się dziś ten sam problem. Rozmowa z asystentem nic nie dała :(

Featured Places

Node avatar for The Sims Dyskusja o serii

The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.Latest Activity: 1 day ago
1,452 Posts