Forum Discussion

xnin2x's avatar
xnin2x
New Novice
6 months ago
Solved

Problem z logowaniem do The Sims 3 Store

Hej, mam problem z zalogowaniem się na konto. Mianowicie mail, na którego założyłam konto parę lat temu został skradziony i nie mam do niego dostępu, a żeby się zalogować potrzebuje kodu aktywacyjnego, który przychodzi na e-mail. Jak zmienić maila, żebym mogła się tam zalogować? Mam tam wykupione sporo rzeczy, światy i dużo zarejestrowanych dodatków. Najciekawsze jest to, że w grze jestem ciągle zalogowana, bo tam nie wymagają kodu, ale żeby coś pobrać muszę wejść w przeglądarce. Wiecie jak mogę to rozwiązać? Mam w razie czego w dalszym ciągu gry z kodami zarejestrowanymi na stronie, a nawet światy kupione wersji pudełkowej.

• Hej xnin2x​ 

Jeśli nie możesz uzyskać dostępu do swojego konta e-mail skontaktuj się z dostawcą usługi i sprawdź, czy możesz je odzyskać. Większość dostawców umożliwia odzyskanie konta poprzez:

• zresetowanie hasła
    • odpowiedź na pytanie awaryjne
    • weryfikację tożsamości lub alternatywnego adresu e-mail powiązanego z tym kontem.

Te opcje znajdziesz na stronie logowania się w witrynie dostawcy usługi e-mail lub odwiedzając jego stronę pomocy.

Jeśli nie uda Ci się odzyskać dostępu do maila, potrzebna będzie dodatkowa weryfikacja, aby zmienić adres do konta EA. Pomoże Ci w tym nasz doradca - skontaktuj się poprzez czat.

Jak skontaktować się z doradcą EA? 

5 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 months ago

Hej xnin2x​ 

Jeśli nie możesz uzyskać dostępu do swojego konta e-mail skontaktuj się z dostawcą usługi i sprawdź, czy możesz je odzyskać. Większość dostawców umożliwia odzyskanie konta poprzez:

• zresetowanie hasła
    • odpowiedź na pytanie awaryjne
    • weryfikację tożsamości lub alternatywnego adresu e-mail powiązanego z tym kontem.

Te opcje znajdziesz na stronie logowania się w witrynie dostawcy usługi e-mail lub odwiedzając jego stronę pomocy.

Jeśli nie uda Ci się odzyskać dostępu do maila, potrzebna będzie dodatkowa weryfikacja, aby zmienić adres do konta EA. Pomoże Ci w tym nasz doradca - skontaktuj się poprzez czat.

Jak skontaktować się z doradcą EA? 

• Próbowałam odzyskiwać konto przez dostawcę, ale nic to nie pomogło.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 months ago

Spróbuj wobec tego zmienić adres e-mail na koncie EA. Skontaktuj się z nami poprzez czat.  Przygotuj następujące informacje: 

• adres e-mail powiązany z twoim kontem EA 
    • dowolne nazwy użytkownika lub konsolowe identyfikatory (np. tagi gracza Xbox Live czy identyfikatory internetowe w sieci PlayStation™Network) powiązane z twoim kontem EA 
    • wszelkie numery faktur za gry kupione w naszym sklepie lub kody produktów posiadanych gier 

Featured Places

Node avatar for The Sims Dyskusja o serii

The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.Latest Activity: 1 day ago
1,436 Posts