Problem z logowaniem do The Sims 3 Store
Hej, mam problem z zalogowaniem się na konto. Mianowicie mail, na którego założyłam konto parę lat temu został skradziony i nie mam do niego dostępu, a żeby się zalogować potrzebuje kodu aktywacyjnego, który przychodzi na e-mail. Jak zmienić maila, żebym mogła się tam zalogować? Mam tam wykupione sporo rzeczy, światy i dużo zarejestrowanych dodatków. Najciekawsze jest to, że w grze jestem ciągle zalogowana, bo tam nie wymagają kodu, ale żeby coś pobrać muszę wejść w przeglądarce. Wiecie jak mogę to rozwiązać? Mam w razie czego w dalszym ciągu gry z kodami zarejestrowanymi na stronie, a nawet światy kupione wersji pudełkowej.
Hej xnin2x
Jeśli nie możesz uzyskać dostępu do swojego konta e-mail skontaktuj się z dostawcą usługi i sprawdź, czy możesz je odzyskać. Większość dostawców umożliwia odzyskanie konta poprzez:
- zresetowanie hasła
- odpowiedź na pytanie awaryjne
- weryfikację tożsamości lub alternatywnego adresu e-mail powiązanego z tym kontem.
Te opcje znajdziesz na stronie logowania się w witrynie dostawcy usługi e-mail lub odwiedzając jego stronę pomocy.
Jeśli nie uda Ci się odzyskać dostępu do maila, potrzebna będzie dodatkowa weryfikacja, aby zmienić adres do konta EA. Pomoże Ci w tym nasz doradca - skontaktuj się poprzez czat.