Forum Discussion

Yankielle's avatar
8 months ago
Solved

problem z pobieraniem sims średniowiecze

Próbuję pobrać grę the Sims Średniowiecze. Niestety po ukończonym pobieraniu, zamiast instalacji gry, pobieranie rozpoczyna się ponownie. I tak w kółko. Gra dodana z klucza CD-Key z wersji pudełkowie...
  • Yankielle's avatar
    Yankielle
    7 months ago

OK, dziś ponownie kontaktowałem się z supportem. Oczywiście nic to nie dało, ale tutaj podrzucam nowe rozwiązanie, które mi polecili, może u kogoś zadziała:

https://answers.ea.com/t5/Bug-Reports/My-game-is-trying-to-download-again/m-p/12297865

Znalazłem natomiast rozwiązanie, które działa i jest bezbłędne, więc to juz ostatni wpis w tym temacie ode mnie. poniżej opisuje je w krokach. 

1. Należy wejść na stronę https://help.ea.com/pl/refund/

2. Wybrać grę the Sims Medieval i wystosować prośbę o zwrot. 

3. Kwota zwrotu powinna być identyczna jak cena gry, informacja o odliczeniu podatków itd. jest dupochronem... (nie ma takiej praktyki, każdorazowo należy zgłosić do UOKiK)

4. Zwrócone 12€ można wydać na gry zamieszone na platformie Steam (lub jakiejkolwiek spoza platformy EA)

5. Grę można pobrać bez opłat w internecie. Jakby EA traktowało klientów poważnie to możnaby to uznać za piractwo, natomiast obecnie nie ma innej możliwości zainstalowania gry. 

PS: jeśli metoda płatności nie pozwala na zwrot pieniędzy poprzez gwarancję zadowolenia to należy skontaktować się z osobą pracującą na czacie, jeśli to nie pomoże to należy pisać skargę do UOKiK. 

Rozwiązanie sprawdzone w 100%, do gry zawsze można wrócić jak się okaże, że już działa. a szkoda 12€, które można wydać na coś innego. 

Poniżej zamieszczam screen rozwiązania i jako EasterEgg fragment tego co doradca mi napisał. 

About The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,343 PostsLatest Activity: 9 hours ago