Forum Discussion
7 Replies
Klucza też niestety nie mogę wykorzystać bo jest przypisany do innego konta..
Kontaktowałem się z EA prosząc o zmianę adresu mail do gry, oczywiście został zmieniony ale mimo to kod weryfikacyjny przychodzi na inny adres, który już nei jest dostępny.
- EA_Kalina1 year ago
Community Manager
Niestety poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc w problemach związanych z kontem EA.
W tej sytuacji ponownie skontaktuj się z nami bezpośrednio.
Dziękuję za wiadomość zwrotną. Od kilku dni próbuję uzyskać jakąś pomoc od EA, niestety widzę, że sprawy są zrealizowane, a ja niestety dalej mam ten sam problem z grą..
- EA_Kalina1 year ago
Community Manager
@c9148b62386b4593 Upewnij się, że korzystasz z opcji Porozmawiaj z nami. W ten sposób skontaktujesz się z doradcą EA poprzez czat.
Jedyne co mi się wyświetla to Skontaktuj się z nami, nie ma nigdzie opcji chat-u
- EA_Kalina1 year ago
Community Manager
Otwórz ten link w nowym oknie incognito a następnie wybierz opcję Kontynuuj bez logowania. Po wpisaniu danych (imię, nazwisko, email, temat) pojawi się możliwość kliknięcia opcji Porozmawiaj...
Odczekaj chwilę w tym samym oknie przeglądarki, aż w dolnym rogu wyświetli się przewidywany czas połączenia z doradcą (np. 3 min). Pozostań w tym widoku i poczekaj aż doradca rozpocznie z Tobą rozmowę.