Forum Discussion

8acb50bfe533300's avatar
2 years ago

Problem z załadowaniem się gry TS3 - program nie odpowiada

Witam, piszę z problemem który dotyczy mnie od wczoraj z The Sims 3.
Launcher - program startu gry TS3 nie wyświetla standardowych treści jest on pusty (tak jak na załączniku nr 1).

Nie pokazuje się żaden kod błędu. Jedynie w tym miejscu czasami pojawiała się treść niedziałającej strony w programie startowym gry, na pierwszej zakładce pojawiło mi się "Witryna internetowa nie moze wyswietlic strony [...] Ten błąd (HTTP 500 — Wewnętrzny błąd serwera) oznacza, że w odwiedzanej witrynie internetowej wystąpił problem z serwerem, który uniemożliwił wyświetlenie strony internetowej." Nie wiem jednak czy to jakkolwiek istotne.

Jednak główny problem dotyczy tego, że gra nie ładuje się. Po wielokrotnym uruchomieniu Startu gry - widnieje tylko czarny ekran, a program "nie odpowiada" (2 załącznik).

Wszystko stało się, gdy wyszłam wczoraj gry, aby dokupić do niej dodatek, po próbach wejścia do gry z powrotem to co wyżej...

Kroki, które wykonałam postępując zgodnie z instrukcjami od doradców EA:

1. EA app - Ts3  - Zarządzaj - Napraw

2. Ponowne X razy uruchomienie komputera ponownie

3. Odinstalowanie i zainstalowanie TS3 z poziomu EA app

4. Wyczyszczenie pamięci podręcznej EA app

Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.. nie wiem już co może być nie tak i co więcej mogę zrobić. Jestem sfrustrowana i bezradna. ☹️

1 Reply

About The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,407 PostsLatest Activity: 8 hours ago