Forum Discussion
Hej kupiłem dodatek do Sims 3 "zestaw światów i łowieniem otrzymać dodatki: Monte Vista i magiczne źródła, na ea app pisze że posiadam ten dodatek ale nie pobierałem go i nie mogę znaleźć opcji żeby go pobrać, na mailu pisze że dostałem tą zawartość, po odpaleniu Sims 3 nie widzę żebym miał te światy, mam tylko z gry podstawowej, na stronie Sims 3 zalogowałem się na swoje konto ea i nie pokazuje mi jakbym kiedykolwiek kupił te dodatku proszę o pomoc.
- ZuziaGrylewicz1 month agoSeasoned Newcomer
MAM TAKI SAM PROBLEM czy udało ci się znaleść rozwiązanie?
- Dariosa_11 month agoNew Novice
Mam dokładnie ten sam problem kupiłam właśnie Hidden Springs i wiecie co gra nie czyta tego a kodu nie mogę użyć na the sims store po napisaniu do EA App help piszą mi że problem jest na większą skale i że trzeba czekać :) to jest jakiś żart żeby kupić coś (po mojej stronie nie ma problemu) i nie móc w to zagrać bo to EA App ma problem
- Milenex211 month agoNew Novice
Czy już coś wiadomo? Ja też mam ten problem, jest to żałosne, bo ea nie chce uznać zwrotu, ponieważ jest to problem na większą skalę. Wiedzą że jest taki problem, a dalej sprzedają zepsutą grę i nie chcą zwrócić pieniędzy za to...
- Wersxo1 month agoSeasoned Newcomer
Również mam ten problem i cały czas pisze w tej sprawie do EA help. Oni mi ciągle odpisują w kółko to samo, że mam zainstalować światy przez The Sims 3 Store, pomimo tego że napisałam im, że już to robiłam i to po prostu nie działa xdddd. Strasznie żałosne, że nikt nie chce pomóc i tylko straciłam pieniądze (bo oczywiście zwrotu pięniędzy też się nie można uprosić xddd)
- Milenex211 month agoNew Novice
Jakby nie rozumiem dlaczego pomimo wiedzy, że ich produkt nie działa dalej kontynuują sprzedaż jak gdyby nigdy nic.... Zwrotu wlaśnie nie da się uprosić bo jest odzew, ze po prostu trzeba czekać ( chyba po to, zeby termin możliwości zwrotu minął xd) . Mega slabe