Forum Discussion

EA_Kuba's avatar
EA_Kuba
Icon for Community Manager rankCommunity Manager
5 years ago

Re: Kod został już wykorzystany the sims 3

Hej @cojapaczenioch 

Kupując dodatek poprzez Origin został on przypisany bezpośrednio do Twojego konta (z którego ten dodatek został kupiony). Wystarczy, że dodatek pobierzesz i będzie on dostępny w Twojej grze 🙂

7 Replies

• @EA_Kuba  napisał/a:

Hej @cojapaczenioch 

Kupując dodatek poprzez Origin został on przypisany bezpośrednio do Twojego konta (z którego ten dodatek został kupiony). Wystarczy, że dodatek pobierzesz i będzie on dostępny w Twojej grze 🙂

Nie pokazuje się w Origin, jak wchodzę w the sims 3 i to chyba będzie istotne, bo myślałam, że to dodatek, ale jest sklasyfikowane jako świat (Dolina Smoków konkretnie) i mam tylko opcję kup.. Zaraz po tym jak kupiłam wczoraj to Origin mnie pokierował na strone thesims3.com Moja stona->Moje konto->Użyj kodu. Po wpisaniu tam kodu wyskakuje, że kod został już wykorzystany. Sprawdzałam nie mam tego w historii zakupów w store, ani w tych znaczkach na Mojej stronie. Jedyny ślad po zakupie mam w historii zamówień w Origin(przekierowuje na konto EA i tam mam,że zamówienie zrealizowane), bo nawet maila z potwierdzeniem zakupu nie dostałam.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 years ago

Hej @cojapaczenioch 

Jeśli po przypisaniu Twojego kodu, świat nie jest gotowy do pobrania z poziomu "launchera" gry, najlepiej będzie jeśli skontaktujesz się z nami bezpośrednio. Miej na uwadze, że obecnie możesz skontaktować się z nami poprzez email w języku polskim, lub poprzez czat w języku angielskim.

• Co zrobić jeśli kupiłam dodatki parę lat temu? Próbuje je dodać, ale ciągle wyświetla mi, że kod został zrealizowany. Tylko jeden dodatek udało się dodać.

@Mikuu112 

Pamiętaj by nie podawać kodu gry na forum, ponieważ ktoś inny może go zobaczyć. Screen z kodem został usunięty.

Pozdrawiam Mateusz

• MattiuDefo's avatar
    MattiuDefo
    Hero+
    5 years ago

@Mikuu112 

Nie ma potrzeby wpisywania kodu ponownie jeśli został już wykorzystany. Wystarczy tylko pobrać lub zainstalować je z płyty.

• Mikuu112's avatar
    Mikuu112
    5 years ago

Właśnie problem w tym, że nie mam możliwości zainstalowania z płyty - a kod wpisywać muszę.

• Tak poza tym - nie trzeba było usuwać zdjęcia, które podłączyłam pod moje zapytanie - nie było na nim mojego kodu, tylko ten przykładowy originowski kod :D

Jeszcze sprostuję - to moje jedyne konto i nigdzie indziej kodu nie próbowałam użyć, oprócz przy instalacji z płyty, wieki temu. W launcherze dodatków nie ma. Wiem, że do każda płyta nie posiada swojego własnego kodu aktywacji, tylko jest ich parę rozsianych na wszystkie płyty, więc tu pytanie - czy da się coś z tym zrobić? Rozczarowanie będzie duże, bo to dość nostalgiczny dla mnie tytuł ☹️

• MattiuDefo's avatar
    MattiuDefo
    Hero+
    5 years ago

@Mikuu112 

Możliwe, że licencja tej gry wygasła i aby ją odnowić, konieczny będzie kontakt z EA.  Spróbuj skontaktować się przez live chat, tylko w języku angielskim instrukcja. 

Featured Places

Node avatar for The Sims Dyskusja o serii

The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.Latest Activity: 1 day ago
1,436 Posts