Forum Discussion

Re: Sims 3 skok w przyszłość

Witaj @salata988 .

Gra The Sims 3 jest specyficzną grą. Jeżeli  odinstalujesz jeden dodatek, musisz też odinstalować pozostałe, bowiem nie będzie działać poprawnie. Dlatego myślę, że najlepiej będzie, gdy odinstalujesz cała grę i zainstalujesz ja na nowo. 

Instalacja dodatków  nie może być przypadkowa. Każdy dodatek powinien zostać zainstalowany w kolejności wydania go.

Samo usunięcie folderu z grą też nic nie daje, grę usuwamy z pozycji: Panel sterowania\Programy\Programy i funkcje - tylko tu prawidłowo odinstalujesz grę oraz wszystkie jej dodatki. Ale to nie wszystko, bowiem po usunięciu jakiegokolwiek programu z komputera bezwzględnie trzeba przeczyścić komputer programem Cleaner, a  na partycji (u mnie dysk C), na którym instalowałeś grę przejrzeć, czy nie pozostały jakieś resztki, które trzeba usunąć ręcznie. Po wykonaniu tych czynności trzeba zrestartować komputer.

Teraz możesz od nowa instalować grę oraz jej dodatki, zachowując kolejność ich wydania.

Pozdrawiam. 🙂

Nie jestem pracownikiem EA, pomagam jako gracz.

No RepliesBe the first to reply

About The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,376 PostsLatest Activity: 54 minutes ago