Forum Discussion

97Groszek's avatar
2 years ago
Solved

Rejestracja kodu gry na stronie thesims3

Mam problem z zarejestrowaniem gry na stronie thesims3.com, żeby pobierać z niej dodatki do gry trzeba zarejestrować kod, kiedy kopiuję go ze strony gry na aplikacji i wklejam w miejscu rejestracji wyskakuje mi, że kod jest błędny. Co mogę z tym zrobić?

• Dzięki za dodatkowe wyjaśnienie. Jeśli widzisz grę The Sims 3 na swoim koncie w EA app i logujesz się za pomocą tego samego profilu na thesims3.com, wówczas nie ma potrzeby aktywacji kodu gry (jest on już przypisany do Twojego konta EA). 

Próbowałam także pobrać zawartość ze strony i w przeglądarce, której używam na co dzień, nie było opcji by pobrać pliki. Dlatego polecam sposób, który dzisiaj przetestowałam i zadziałał on u mnie:

1. Otwórz stronę z zawartością do pobrania w innej przeglądarce niż dotychczas - u mnie zadziałała dopiero przeglądarka Internet Explorer (wyszukaj ją z poziomu paska Start Windows).

2. Kolejne kroki to już tylko zaznaczanie opcji pobrania pliku:

3. Następnie zostanie uruchomiany Program startu The Sims 3> zaloguj się tak jak na stronie> pobierz zaznaczony plik.

Daj znać czy się udało 🤞

8 Replies

• Ale chodzi mi o dodatkową zawartość jaka jest na stronie thesims3, nie o dodatki takie jak Zwierzaki albo Pokolenia, na tej podesłanej stronie też jest to uwzględnione

"Kody The Sims 3

Niektóre kody dla dodatkowej zawartości The Sims 3 należy zrealizować na stronie The Sims 3. Wprowadź tam swoje kody, by zagrać w gry i otrzymać dodatkową zawartość."

Nie da się nic stamtąd pobrać, bez zarejestrowania tam gry, a kod mojej gry nie działa.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Dzięki za dodatkowe wyjaśnienie. Jeśli widzisz grę The Sims 3 na swoim koncie w EA app i logujesz się za pomocą tego samego profilu na thesims3.com, wówczas nie ma potrzeby aktywacji kodu gry (jest on już przypisany do Twojego konta EA). 

Próbowałam także pobrać zawartość ze strony i w przeglądarce, której używam na co dzień, nie było opcji by pobrać pliki. Dlatego polecam sposób, który dzisiaj przetestowałam i zadziałał on u mnie:

1. Otwórz stronę z zawartością do pobrania w innej przeglądarce niż dotychczas - u mnie zadziałała dopiero przeglądarka Internet Explorer (wyszukaj ją z poziomu paska Start Windows).

2. Kolejne kroki to już tylko zaznaczanie opcji pobrania pliku:

3. Następnie zostanie uruchomiany Program startu The Sims 3> zaloguj się tak jak na stronie> pobierz zaznaczony plik.

Daj znać czy się udało 🤞

• hej, udało się rozwiązać problem? bo mam taki sam i nie wiem co zrobić.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

@wk5f8gaczthv  napisał/a:

Rejestracja na email używany w EA pomogła! Dziękuję 🙂

Hej @DaphneFox 

Jak widzisz udało się rozwiązać ten problem i najlepiej po prostu wykonać moją instrukcję, którą podałam wyżej #4.

Pozdrawiam 🤞

About The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,402 PostsLatest Activity: 2 days ago