Forum Discussion

wikix11's avatar
wikix11
Rising Novice
26 days ago

Sekretne dziecko - dodatek Królewskie dziedzictwo

Chciałabym rozpocząć dyskusję o nowej funkcji jaka pojawiła się w grze w dodatku Królewskie dziedzictwo, a konkretnie sekretne dzieci... 
Istnieją przynajmniej dwie rzeczy, które działają w tej sytuacji, cóż... Bardzo źle. 
Przykład nr 1.
Biologiczny ojciec mojej simki może wykonywać "romantyczne" interakcje ze swoją biologiczną córką. Jak można było dopuścić się takiego niedopatrzenia?.. Nie wiem, lecz wiem, że EA powinna to jak najszybciej naprostować. 
Przykład nr 2. 
Po określonym czasie, nie ma żadnej funkcji by "sekretne" dziecko poznało prawdę dotyczącą swoich rodziców. Uważam, że naprawdę jest to brakująca funkcja, która znacznie urozmaiciłaby i wzbogaciła rozgrywkę. 

A wy kochani gracze? Co o tym myślicie, czy też dopatrzyliście się pewnych sprzeczności w związku z sekretnymi dziećmi? 

Sul, sul!!
#thesims4 #sekretnedziecko #secretchild #królewskiedziedzictwo #dynastyandlegacy

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for The Sims Dyskusja o serii

The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.Latest Activity: 7 days ago
1,452 Posts