Forum Discussion

SLOWBLUELIGHT's avatar
SLOWBLUELIGHT
Seasoned Newcomer
9 days ago

Sims 1 nie działa

Zainstalowałam Sims 1 z aplikacji i wszystko było ok, aż do momentu próby załadowania. Gdy klikam w ikonkę, odpala się tylko aplikacja ea i na tym koniec. Próbowałam wszystkiego, od zainstalowania od nowa aplikacji i gry i nadal nic. Czat Ea jedynie przekazuje mi link do forum.

Sims 4 działa bez problemu więc nie wiem w czym jest problem.

18 Replies

• 55123888's avatar
    55123888
    Rising Novice
    8 days ago

Ja tak samo 😣. Nie moge nawet odinstalować żarty sobie robią? 

• Kliknij prawym przyciskiem myszy ikonę The Sims 2.

Wybierz Właściwości.

Przejdź do zakładki Skrót.

Zmień tekst w pasku docelowym na: „C:\Program Files\EA Games\The Sims 2 Legacy\EP9\TSBin\Sims2EP9.exe” -w

Kliknij Zastosuj i OK.

Mówiąc prościej, wystarczy dodać spację i „-w” bez cudzysłowów na końcu ścieżki docelowej. Po kliknięciu OK gra powinna uruchomić się w trybie okienkowym i będziesz mógł grać.

Tu jest rozwiązanie z problem DirectX 

• 110172017's avatar
    110172017
    New Novice
    8 days ago

Ja kupowałam akurat tylko The Sims 2 i niestety mam problem z uruchomieniem i na razie znalazłam rozwiązanie do tego problemu, chociaż gra w oknie mnie nie satysfakcjonuje, nie po to tyle kasy wydałam żeby grać w okienku ;) z The Sims 1 niestety nie pomogę :/

• 1Fragola's avatar
    1Fragola
    Seasoned Newcomer
    8 days ago

Mam dokładnie tak samo, Sims 1 nie działa.  Nawet nie wiem na czym polega błąd,  po prostu po kliknięciu "graj" wraca mnie do Biblioteki gier. Nawet nie wiem do kogo napisać w tej sprawie

• Simonus2002's avatar
    Simonus2002
    Seasoned Novice
    8 days ago

Ja dokładnie mam tak samo z the sims 1 na EA App. Dodatkowo wyświetla mi się czarny ekran podczas uruchamiania gry.  Oby w końcu to naprawili.

• Lenaliwia21's avatar
    Lenaliwia21
    Seasoned Newcomer
    8 days ago

Ja odinstalowywalam przez ustawienia laptopa, ale to jest masakra ze chcą pieniadze za cos co nie działa 😪

• SweetLucy94's avatar
    SweetLucy94
    Rising Newcomer
    8 days ago

Też mam taki sam problem. Już próbowałam z direct, zmianą karty graficznej i ustawieniach administratora i już nie wiem co mogę jeszcze zrobić 🙈

About The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,327 PostsLatest Activity: 56 minutes ago