Forum Discussion

Anonymous's avatar
Anonymous
8 years ago
Solved

SIms 3 on Windows 10

Witam, mam problem z instalacją gry. Kilka lat temu zakupiłem pudełkową wersję gry The Sims 3. Niestety, czas mija, gra została odinstalowana i zapomniana przeze mnie. Teraz moje pytanie. Czy jest ja...
  • EA_Ataashi's avatar
    8 years ago

Witaj @nevir99

Mam dobre wieści! 🙂 Jak najbardziej możesz korzystać z gry The Sims 3 w systemie Windows 10.

Co prawda nie jest to decydowany system do odtwarzania tej produkcji, jednak zawsze możesz uruchomić grę w trybie zgodności, np. z Windows Vista (Service Pack 1).

Aby tego dokonać, musisz odnaleźć plik o nazwie Sims3Launcher.exe (lokalizacja: Program Files (x86) -> Origin Games -> The Sims 3 -> Game -> Bin). następnie kliknij na niego prawym przyciskiem myszki, wybierz Właściwości, a potem Zgodność.

Zaznacz okienko Uruchom w trybie zgodności dla i wybierz odpowiednią wersję systemu z listy. Nie zapomnij zapisać ustawień!

Taka operacja powinna pozwolić Ci cieszyć się The Sims 3 również na najnowszym systemie Windows 🙂

About The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,343 PostsLatest Activity: 2 hours ago