Forum Discussion

z3f1tebo2qf0's avatar
z3f1tebo2qf0
Seasoned Newcomer
5 days ago

The Sims™ 2 Kolekcja Tradycyjna nie działa :((

Witam mam duży problem z grą Sims 2 . Kupiłam te grę na steamie w zestawie z sims 1 i w pewnym momencie rozgrywki wywala mi grę i nie da się grać.  Pomocy błagam ! Bardzo chcę grać dalej moją rodzinką 😭 W załączniku jest treść błędu 

5 Replies

• Savvdra06's avatar
    Savvdra06
    Seasoned Newcomer
    4 days ago

również mam to samo wywala mi gre w losowych momentach ale  w tym momencie cały czas wywala mi na zapisanej rozgrywce i jak tylko zwierzę wraca z pracy wyskakuje ten sam komunikat próbowałam już naprawiać oraz rozwiązywać problem przez komputer ale dalej to samo nie moge **bleep** kontynuować rozgrywki. Proszę o rozwiązanie problemu 

• xxnanaxx2's avatar
    xxnanaxx2
    Rising Newcomer
    4 days ago

Mam niestety podobny problem, zakupiłam tylko The Sims 2 Kolekcja Tradycyjna (mam sentyment do tej gry). Niestety za każdym razem jak pogram kilka minut wyskakuje błąd i wyłącza grę. Mam nadzieję że szybko zostanie on naprawiony 

• rybulcie's avatar
    rybulcie
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

mam to samo tylko mi sie to wyswietla za kazdym razem jak probuje stworzyc sima i wejsc w rodzine rozgrywka jest totalnie niemozliwa bo moge tylko wejsc w gre zeby miasta poogladac XDDDD

• julka884355's avatar
    julka884355
    New Novice
    2 days ago

mam podobnie wchodze w gre miasto sie laduje ale jak juz wchodze w moja rodzinke to jest ciagłe ladowanie i nic dalej nie idzie 

About The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,326 PostsLatest Activity: 4 hours ago