Forum Discussion

Komandos2509's avatar
Komandos2509
New Novice
3 months ago

The Sims 2 Dziedzictwo

Witam, mam problem z Grą The Sims 2 Kolekcja Tradycyjna, podczas gry co 2-3 minuty wyskakuje mi błąd. "The Sims 2 Dziedzictwo Działanie programu zostało zakłócone. Aplikacja zostanie zamknięta.

6 Replies

• Komandos2509's avatar
    Komandos2509
    New Novice
    3 months ago

Powiem tak, ja uzbroiłem się w cierpliwość po tym jak na innym poście, ktoś napisał że zgłosił do zespołu EA z takimi problemami i czekałem na aktualizacje

• s2oocvstjv45's avatar
    s2oocvstjv45
    Newcomer
    3 months ago

ja mam taką samą sytuacje nie mogę stworzyć, ani dodać rodziny. Bardzo proszę o pomoc jak rowiązać problem

• ingusia489's avatar
    ingusia489
    Seasoned Novice
    3 months ago

Mam ten sam problem, tylko przy wczytywaniu dowolnej rodziny za każdym razem. :(

• atu27's avatar
    atu27
    Seasoned Adventurer
    3 months ago

Witam.Mam ten sam problem,może nie co 3 minuty,ale w różnych momentach gry,gdy całkowicie się nie spodziewam.Raz po 5 minutach,raz po 13minutach.Pokazuje mi się komunikat z błędem.Gra natychmiast się wyłącza i przepada mi cały postęp.Ustawiłam zgodność z grą,słyszałam o problemach z nvidią,więc uruchamiam przy użyciu drugiej karty graficznej,a mimo to błąd nadal wyskakuje.Najczęściej gdy przechodzę z jednego trybu w drugi,np gdy z rozgrywki przechodzę w tryb kupowania i chcę coś ustawić,lub mój sim wraca z parceli publicznej.

About The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,368 PostsLatest Activity: 19 hours ago