Forum Discussion

ladddy11's avatar
8 months ago

The sims 2 kod

Hejka!! Ostatnio widziałam jak jedna osoba zgłaszała się z prośbą o pomoc ponieważ jej simsy się nie ruszały, czas stanął w miejscu i całą grą była tak jakby zamrożona. Ktoś na to odpowiedział że jest jeden kod nie pamiętam jak on się nazywał..ale trzeba bylo wpisywać w ten główny pasek i wyskoczyła informacja “object error”, “force error” jakoś tak.. no i się pokazywało dlaczego gra jest popsuta i było do wyboru cancel delete reset.. blagam potrzebny mi jest ten kod.. za chiny nie mogę go znaleźć już, a on jest bardzo przydatny bo czasami mam problemy w simsach i dzięki temu kodu mogę zobaczyć czy jakiś mod mi nie zakłóca gry. Chodzi o the sims 2 jak coś :D

Prosze pomocy!! 

z góry dziękuję za pomoc <3 

3 Replies

• atu27's avatar
    atu27
    Seasoned Adventurer
    22 days ago

A co,jeśli po aktualizacji niemożliwe jest pisanie? Nie mogę nawet kupić papugi czy zwierzaka,bo trzeba go nazwać,a co dopiero wpisać jakiś kod.Gdy uruchamiam grę,litery na klawiaturze przestają działać.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 months ago

Hej @ladddy11 

Daj znac czy kod zadziałał. Jeśli masz też dodatkowe pytania lub potrzebujesz dalszej pomocy, śmiało daj nam znać 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 months ago

Hej @ladddy11 

Wybacz późną odpowiedź. 

Kod o którym wspominasz to zdaje się: 

testingCheats true

wpisz go w konsoli, którą uruchomisz poprzez wciśnięcie Ctrl+Shift+C.

About The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,362 PostsLatest Activity: 3 days ago