Forum Discussion

OpusMeganium's avatar
8 years ago

The sims 3 - drzewo genealogiczne

Hejka,
Mam naglącą sprawę, która mnie ostatnio strasznie irytuje.
Otóż nie wyświetla mi się drzewo genealogiczne. Po kliknięciu w ikonkę występuje... Nic. Czasem po różnych kombinacjach (czytaj wgraniu zapasowego save) drzewo się pokazuje, ale nie ma w ogóle połączeń między rodziną dalszą. Zależy mi na tym bardzo, bo stworzyła mi się naprawdę rozległa rodzinka. Czy jest jakiś inny sposób, aby to naprawić? Mimo wszystko bardzo mi na tych simach zależy, bo spędziłam z nimi masę czasu.

1 Reply

• EA_Odix's avatar
    EA_Odix
    Icon for EA Staff (Retired) rankEA Staff (Retired)
    8 years ago

@OpusMeganium Hej!

Na początek spróbuj usunąć pliki CACHE gry (zaznaczone na zrzucie), znajdują się one w  Dokumenty (%USERPROFILE%\Dokumenty\Electronic Artslub %USERPROFILE%\Moje dokumenty\Electronic Arts

CACHE 

MODY

Dodatkowo możesz użyć modów, gdyż nie ma opcji w grze, która by to naprawiła ☹️  Uwaga! Przed użyciem modów skopiuj (np. na Pulpit) cały katalog zapisów gry -  Dokumenty (%USERPROFILE%\Dokumenty\Electronic Artslub %USERPROFILE%\Moje dokumenty\Electronic Arts

Powodzenia! 🤞

About The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,402 PostsLatest Activity: 2 days ago