Forum Discussion

Agreas9's avatar
6 years ago

The Sims 3 - Muzyka z eventu gra w zaokrągleniu

Grając w The Sims 3 (wszystkie dodatki, brak akcesoriów, zaaktualizowana gra i origin) pojawił mi się komunikat, że moja Simka została zaproszona na imprezę. W chwili, w której chciałam kliknąć ,,Obejrzyj zaproszenie" gra się zwiesiła. Kliknęłam parę razy na to i dopiero po chwili się otworzyło. Zawsze towarzyszyła temu krótka muzyczka, ale tym razem jej nie było. Zamknęłam zaproszenie i dopiero wtedy muzyczka zagrała. Po tym czasie gra ona w kółko. Wyciszyć ją mogę w opcjach jako Efekty Dźwiękowe, ale razem z tym wycisza mi wiele innych dźwięków.
Próbowałam już wychodzić z gry, uruchamiać ponownie komputer, ale to nic nie dawało, a grę już zapisałam i teraz za każdym razem jak wchodzę to muzyka dalej gra. Dzieje się tak tylko na określonym sejwie podczas rozgrywki, gdy gra nie jest zastopowana.

No RepliesBe the first to reply

About The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,402 PostsLatest Activity: 2 days ago