Forum Discussion

Anonymous's avatar
Anonymous
8 years ago
Solved

the sims 3 nie chce się włączyć

Hej, wie ktoś może, jak to naprawić? 

• EA_Odix's avatar
    EA_Odix
    8 years ago

@Annielka24 Hej!

Jeśli w dalszym ciągu masz problem z uruchomieniem gry spróbuj po ponownej re-instalacji uruchomić tzw. Super- aktualizator - Instrukcja

Najważniejsze przy pierwszym uruchomieniu aby Launcher miał najbardziej aktualną wersję powinna być:

Jeśli opisany problem nadal będzie występować, prześlij nam proszę raport DXDIAG do Twojej odpowiedzi oraz zrzutu ekranu błędu czy komunikatu.  Powodzenia! 🤞

PS. Zakładam, że grasz na PC? Jeśli na MAC daj znać proszę! 

9 Replies

• EA_Ataashi's avatar
    EA_Ataashi
    Icon for EA Staff (Retired) rankEA Staff (Retired)
    8 years ago

Cześć @tosianna_004

Jeśli launcher do The Sims 3 nadal odmawia posłuszeństwa, polecam wypróbować poniższe kroki 😉

Daj znać czy grę udało się uruchomić! Trzymam kciuki, aby się udało 🤞

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago

Witam. Zakupiłem ostatnio gre The Sims 3 + kilka dodatków. Po instalacji i próbie włączenia gry wyskakuje komunikat "Nastąpił błąd podczas uruchamiania zobacz szczegóły w dzienniku" 
    Próbowaliśmy już chyba wszystkiego :/ od 3 dni tylko czyszczę rejestr, reinstaluje grę i aplikacje Origin. 
    Ktoś ma jakieś pomysły?

• EA_Ataashi's avatar
    EA_Ataashi
    8 years ago

Cześć @TheUbub

Pozwoliłam sobie przenieść Twoją wiadomość do tego wątku, gdyż wydaje mi się, że borykasz się z tym samym problemem co @tosianna_004 🤭

Bardzo prosiłabym, abyś wypróbował zaproponowane przeze mnie wcześniej rozwiązania. Dodatkowo uruchom Origin jako administrator.

Daj znać czy grę udało się uruchomić!

• Annielka24's avatar
    Annielka24
    8 years ago

Miałam taki sam problem. Tzn nadal go mam, bo to nic nie pomogło :/ Walczę z tym od kilku miesięcy. Gdy miałam zainstalowane simsy na poprzednim komputerze z win7 do wszystko śmigało idealnie. Niestety jak próbuję zainstalować tą grę na nowym laptopie z win10 nie działa :/

• EA_Ataashi's avatar
    EA_Ataashi
    8 years ago

Cześć @Annielka24

A czy próbowałaś uruchomić The Sims 3 w trybie zgodności ze starszą wersją systemu operacyjnego? Na przykład, Windows XP lub Vista?

Ze względu na to, że TS3 jest naszą starszą produkcją, czasem należy ją uruchomić w zgodności ze starszymi systemami, gdyż na systemie Windows 8 lub 10 lubi płatać figle.

Tutaj znajdziesz przydatną instrukcję ze strony Microsoftu: https://support.microsoft.com/pl-pl/help/15078/windows-make-older-programs-compatible

Trzymam kciuki, aby to wreszcie rozwiązało problem 🤞

• Annielka24's avatar
    Annielka24
    8 years ago

Tak, próbowałam z każdą możliwą opcją. Niestety, bezskutecznie :/

• EA_Odix's avatar
    EA_Odix
    8 years ago

@Annielka24 Hej!

Jeśli w dalszym ciągu masz problem z uruchomieniem gry spróbuj po ponownej re-instalacji uruchomić tzw. Super- aktualizator - Instrukcja

Najważniejsze przy pierwszym uruchomieniu aby Launcher miał najbardziej aktualną wersję powinna być:

Jeśli opisany problem nadal będzie występować, prześlij nam proszę raport DXDIAG do Twojej odpowiedzi oraz zrzutu ekranu błędu czy komunikatu.  Powodzenia! 🤞

PS. Zakładam, że grasz na PC? Jeśli na MAC daj znać proszę! 

• Witam, ja robiłam tak samo a nic nie pomogło i jest dalej ten błąd jednak w języku angielskim.. co mogę jeszcze zrobić 

About The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,341 PostsLatest Activity: 12 hours ago