the sims 3 roaring heights
kupiłam gre jakies 6h temu. W EA pokazuje że "zawartość w grze" ale gdy włączam simsy i jest niebieski panel z wszystkimi dodatkami to nie pokazuje tam tego akcesorium. Próbowałam zrealizować kod ale wyskakuje błąd. ŚWIATA ROARING HEIGHTS nie mam w grze ani jego akcesoriów. Grę kupiłam poprzez EA App i nawet nie mgę zgłosić błedu czy reklamacji. Gdy chce wejść w swoje sprawy i dodać nową to nie mogę. To jakieś nieporozumienie że nie ma kontaktu z EA, z kimś kto naprawia błędy przy zakupach. nie obchodzą mnie artykuły które wklejacie bo próbowałam już naprawiać gre i ponownie instalować.
Nie mogę też ządać zwrotu ponieważ nie ma takiej opcji i w kółko jestem przekierowana na stronę dotycząćą śwatów i moodów w ts3 konkretnie tą : https://store.thesims3.com/roaringheights.html?categoryId=12642
pokazuje tam, że nie mam tego światu w swojej zawartości, tak jak paru dodatków które mam i które działają. Prosze EA o wyjaśnienie tej sprawy lub chociaz założenie jej. kontaktu telefonicznego nie ma, nie można skontaktować się z kimś z obsługi. proszę o pomoc lub jakiś kontakt do kogoś kto albo mi to naprawi albo może zwrócić pieniądze.