Forum Discussion

weronikamika1's avatar
weronikamika1
Seasoned Newcomer
21 days ago

the sims 3 roaring heights

kupiłam gre jakies 6h temu. W EA pokazuje że "zawartość w grze" ale gdy włączam simsy i jest niebieski panel z wszystkimi dodatkami to nie pokazuje tam tego akcesorium. Próbowałam zrealizować kod ale wyskakuje błąd. ŚWIATA ROARING HEIGHTS nie mam w grze ani jego akcesoriów. Grę kupiłam poprzez EA App i nawet nie mgę zgłosić błedu czy reklamacji. Gdy chce wejść w swoje sprawy i dodać nową to nie mogę. To jakieś nieporozumienie że nie ma kontaktu z EA, z kimś kto naprawia błędy przy zakupach. nie obchodzą mnie artykuły które wklejacie bo próbowałam już naprawiać gre i ponownie instalować. 

Nie mogę też ządać zwrotu ponieważ nie ma takiej opcji i w kółko jestem przekierowana na stronę dotycząćą śwatów i moodów w ts3 konkretnie tą : https://store.thesims3.com/roaringheights.html?categoryId=12642

pokazuje tam, że nie mam tego światu w swojej zawartości, tak jak paru dodatków które mam i które działają. Prosze EA o wyjaśnienie tej sprawy lub chociaz założenie jej. kontaktu telefonicznego nie ma, nie można skontaktować się z kimś z obsługi. proszę o pomoc lub jakiś kontakt do kogoś kto albo mi to naprawi albo może zwrócić pieniądze.

4 Replies

• Witam miałem podobny problem , też kupiłem  w EA App i na stronie i dostajesz emaila z potwierdzeniem i tam jest kod do wpisania na stronie thesims3.com w zakładce moja strona , moje konto i tam użyj kodu wpisujesz. U mnie jak wpisałem kod się zakręciło i świata nie dodało i miałem zwrot po kontakcie z pracownikiem EA . Morze ty będziesz mieć szczęście.

• Tylko na zakładkę Moja strona najeżdżasz nie klikasz i myszką zjeżdżasz na moje konto i pokaże się użyj kodu i to klikasz. A to link  jak szukać kontakt z nimi.  https://forums.ea.com/discussions/ea-app-general-discussion-pl/jak-skontaktowa%C4%87-si%C4%99-z-doradc%C4%85-ea/7435576

• Mam ten sam problem tyle że z Doliną Smoków. Kontakt poprzez czat to jest jakaś katorga, ale chyba nie ma innej możliwości skontaktowania się z nimi. 

• Dobrulin's avatar
    Dobrulin
    Rising Newcomer
    17 days ago

mam dosłownie ten sam problem też z Doliną Smoków. Naprwadę odchodzę już od zmysłów próbując to naprawić

Featured Places

Node avatar for The Sims Dyskusja o serii

The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.Latest Activity: 1 day ago
1,434 Posts