Forum Discussion

SIMKA20023's avatar
4 years ago

The sims 3 simowie nie starzeją się

Hej,czy ktoś z was wie może jak naprawić starzenie się w the sims 3? Moi simowie nie starzeją się chociaż mam wszystko ustawione dodam że mam mody nraas i wiem że co jakiś czas wyłącza się starzenie w SP i próbowałam pare razy włączyć i wyłączyć SP/TO/dead:Allows ageing ale to nie pomaga… Miał ktoś z was taki problem i zna rozwiązanie?

-Próbowałam już sposobu z wywaleniem Nraas Story Progression i Master Controller nawet woohoer wywaliłam…

-Próbowałam odinstalować pokolenia i ponownie je włączyć w starcie gry po przegraniu około doby (nie wiem czy dobrze to zrobiłam-odinstalowałem z laptopa pokolenia-zagrałam coś około doby i zapisałam potem wyszłam gry-po wejściu do startu gry mogłam odrazu zaznaczysz że chcę grać z pokoleniami choć o dziwo je odinstalowałam-zaznaczyłam żeby były w grze i tyle)

-to 4/5/6 pokolenie niedawno ich przeprowadzałam do innego miasta przy użyciu traveller (problem istniał również przed przeprowadzką)

/nowe zapisy starzeją się normalnie/

No RepliesBe the first to reply

About The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,402 PostsLatest Activity: 6 hours ago