Forum Discussion

JagodaDab's avatar
9 years ago

TS3 - Nie mogę wysłać simki na giełdę wymiany

Witam. od samego początku mam pewien problem. Nie mogę wysłać simki/parceli na giełdę wymiany ts3 podczas gdy np. zwierzaki i simy płci męskiej wysyłają się bez problemu. Kiedy próbuję wysłać simkę/parcelę to w launcherze pokazuje, że niby zostało wysłane jednak kiedy wchodzę na swoje studio i giełdę wymiany mojej pracy nigdzie nie ma. bardzo proszę o pomoc

6 Replies

• Niestety to nie jest rozwiązanie mojego problemu, ponieważ pliki importowane wyświetlają się u mnie w grze całkowicie poprawnie. mój problem polega na tym, że simki/parcele które wykonam i chcę wysłać na giełdę wymiany nie pojawiają się w "moim studio" i nie są widocznie na giełdzie wymiany mimo, ze w launcherze widać, że wysyłanie przebiegło pomyślnie

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    9 years ago

Hej @JagodaDab

Czy w wysyłanej na giełdę zawartości są, przedmioty pochodzące z modów? Postaraj się wysłać Simkę / parcelę posiadającą mniej modyfikacji. Przed wysłaniem sprawdź wielkość wysyłanego pliku na giełdę. Duże pliki mogą również zostać odrzucone 🙂 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    9 years ago

Hej @JagodaDab

Czy w wysyłanej na giełdę zawartości są, przedmioty pochodzące z modów? Postaraj się wysłać Simkę / parcelę posiadającą mniej modyfikacji. Przed wysłaniem sprawdź wielkość wysyłanego pliku na giełdę. Duże pliki mogą również zostać odrzucone 🙂 

• Simów płci męskiej z modami bez problemu mogę wysyłać więc dlaczego simek nie? Na giełdę wymiany trafia ogromna ilość z simek (stworzonych przez innych graczy) z wieloma modami (co skutkuje dużym rozmiarem pliku) więc wątpie żeby tutaj leżał problem. Poza tym no bądźmy szczerzy, takie zwykłe simy bez żadnych dodatków nie mają siły przebicia a nie o to mi chodzi. Chcę wysyłać na giełdę również ładne parcele ale nie mogę :/ dalej nie wiem jak to rozwiązać 

Featured Places

Node avatar for The Sims Dyskusja o serii

The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.Latest Activity: 20 hours ago
1,453 Posts