Forum Discussion

Anonymous's avatar
Anonymous
Not applicable
9 years ago

Zgubiłem kod rejestracyjny gry TS 3: Cztery Pory Roku

Dzień Dobry! Posiadam TS 3 : Cztery Pory Roku w wersji pudełkowej. Przeinstalowywałem grę z jednego komputera na drugi, ale zauważyłem, że zgubiłem kod. Dodatek kosztował ok. 70 zł więc całkiem sporo, a nie chcę kupować 2. raz tego samego tylko, że przez Origin i za 90 zł. Czy możecie mi państwo wysłać jeden darmowy kod? Proszę i myślę, że to nie jest jakiś wielki problem.

2 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    9 years ago

Hej @Zanyki

Klucz produktu, który został przypisany do konta Electronic Arts, pozostaje na nim po wieczność 🙂. Ten fakt może okazać się pomocny, podczas rozwiązywania Twojego problemu!

Postaraj sobie przypomnieć adres e-mail, który wykorzystałeś podczas rejestracji swojego konta. Po zalogowaniu się do programu Origin, kliknij prawym przyciskiem myszy na okładce gry The Sims 3, tam w zakładce "Zawartość dodatkowa", będzie czekać na Ciebie Twój dodatek. 

Jeżeli pojawi się problem podczas logowania lub instalacji gry sugerowałbym kontakt telefoniczny z nami. Z góry jednak uprzedzam, że niestety konsultanci nie mają możliwości generowania "darmowych" kodów ☹️ 

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    Not applicable
    9 years ago

Niestety to nie pomogło, bo wtedy odinstalowałem dodatek zupełnie z komputera, ale teraz tylko 2 miesiące zbierania i kupie sobie coś co już mam.... ☹️

Featured Places

Node avatar for The Sims Dyskusja o serii

The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.Latest Activity: 3 days ago
1,454 Posts