EA Forums - Banner

Connection problem on word Tiberium 16

olivier54xxx
1 posts New member
Identifiant and word pass are recognised but I am still unconnected in the ally member list.
Some script doesn't work and when I am disconnected nothing has been registered.
Thank you for your help

Replies

  • olivier54xxx
    1 posts New member
    now new connection problem on the same word :

    Server Error in '/353' Application.

    Runtime Error

    Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.

    Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".


    <!-- Web.Config Configuration File -->

    <configuration>
    <system.web>
    <customErrors mode="Off"/>
    </system.web>
    </configuration>

    Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.


    <!-- Web.Config Configuration File -->

    <configuration>
    <system.web>
    <customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
    </system.web>
    </configuration>
  • Hi @olivier54xxx

    The connectivity issues should've been fixed by now. If you experience any further problems please notify us, preferably in the appropriate category. ;)
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. Sign in or register to get started.