EA Forums - Banner

Script errors and server disconnects and

What's up with the game speed running very slow and constant script errors and server disconnects?
Was working fine this morning, this afternoon almost unplayable!

Replies

  • gamerdruid
    3643 posts Moderator
    It is always useful to state the world or worlds you've tried to play on when you have an issue. Without that info no-one can make any useful investigation.

    Also, clearing cache, history etc as well as logging out of the forum and the game may help.
    I am not an employee of EA/Envision. The views expressed are my own!
  • sambot1
    3 posts New member
    Same issue about server disconnects, every 2-3 minutes for 30 seconds but I'm still connected to internet.
    I can see the page but all is blocked.
    After waiting 1 minute "you have been disconnected from server" disappears and i am reconnected again.

    On Windows 10, connected by Ethernet cable, under Chrome on Tib 31 et Tib 33, same issue with Firefox.

    I tried clearing cache, without scripts and add-ons, logging out and in but no result.

    This only appens on T.A.
  • enigm
    122 posts Envision Developer
    Hey @sambot1,

    did you try accessing the game worlds with deactivated user scripts? Also, when pressing F12 is there any message in the console?
  • sambot1
    3 posts New member
    Hello Enigm,

    Yes i tried with deactivated script as i said in my post "without script and add-on" (sorry for my bad english)
    I tried also with deactivated firewall, rebooting modem and this happend in ethernet as well wifi connection.

    I tested my connection all is ok and i have no problem browsing internet or downloading.

    This issue appears mostly when i launch a base attack.

    Here is the message pressing F12 when i am disconnected :

    Failed to load resource: net::ERR_TIMED_OUT
    Presentation/Service.svc/ajaxEndpoint/OpenSession:1 Failed to load resource: net::ERR_TIMED_OUT
    VM3135:537738 POST https://prodgame05.alliances.commandandconquer.com/299/Presentation/Service.svc/ajaxEndpoint/OpenSession 0 ()
    qx.io.remote.transport.XmlHttp.prototype.send() @ VM3135:537738
    qx.io.remote.Exchange.prototype.send() @ VM3135:537508
    qx.io.remote.RequestQueue.prototype._check() @ VM3135:537445
    qx.io.remote.RequestQueue.prototype.add() @ VM3135:537470
    qx.io.remote.Request.prototype.send() @ VM3135:537385
    $I.YAFTZJ.THCUEY @ VM3135:517110
    $I.YAFTZJ.TWVHPK @ VM3135:517075
    $I.YAFTZJ.YYKEPU @ VM3135:517089
    $I.YAFTZJ.GILMSW @ VM3135:517089
    $I.GLWIRF.FIQWXM @ VM3135:521365
    (anonymous) @ VM3135:521343
    VM3135:537738 XHR failed loading: POST "https://prodgame05.alliances.commandandconquer.com/299/Presentation/Service.svc/ajaxEndpoint/OpenSession".
    qx.io.remote.transport.XmlHttp.prototype.send() @ VM3135:537738
    qx.io.remote.Exchange.prototype.send() @ VM3135:537508
    qx.io.remote.RequestQueue.prototype._check() @ VM3135:537445
    qx.io.remote.RequestQueue.prototype.add() @ VM3135:537470
    qx.io.remote.Request.prototype.send() @ VM3135:537385
    $I.YAFTZJ.THCUEY @ VM3135:517110
    $I.YAFTZJ.TWVHPK @ VM3135:517075
    $I.YAFTZJ.YYKEPU @ VM3135:517089
    $I.YAFTZJ.GILMSW @ VM3135:517089
    $I.GLWIRF.FIQWXM @ VM3135:521365
    (anonymous) @ VM3135:521343
    14XHR finished loading: POST "<URL>".

    Thanks
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!