EA Forums - Banner

Substitutions

Prev13
I have some subbed accounts that I can't log into, when I try to log in it directs Me back to My account, this problem only occurred today, when will that be fixed?

Replies

  • same problem here when you use subaccounts you get redirected to your'e own account
  • EE_Elephterion
    1503 posts Envision Developer
    Which worlds does that problem appear on? Have you tried the cach&cookie cleanup?
    Envision Entertainment Community Liaison
  • Haven't tried that yet, will do now
  • cleared cache and cookies, still doing it World 82 and 57, assuming it's the same on 81 and 93
  • EE_Elephterion
    1503 posts Envision Developer
    Well of the worlds are still being restarted from the maintenance today. This might be related.
    Envision Entertainment Community Liaison
  • same here, i can not access my sub accounts. a new tab pops up when i login to them and it opens my account again and crashes it in the original window/ "you have been logged out" nice patch /sarcasm
  • appreciate the replies, how long will this take to fix? as some worlds are in prep for fortress runs
  • I have got the same problem....

    When choose to open a subs, a new tab load with my account, not the subs. :-(

    Cache & cookies cleaned many times. :-(
    Always testing something
  • XDaast
    96 posts Member
    Same here. It happened after the update deployed on Server 42. Not sure if it is because the substitution is a player that hasn't logged in for 2 years. I did read they were going to delete accounts that hadn't been logged into.
  • EE_Elephterion
    1503 posts Envision Developer
    We are on the issue. No ETA yet.
    Envision Entertainment Community Liaison
  • Thanks Mod
  • Also on tib34 the subs not working...some problem like many guys have describe
  • EE_Elephterion
    1503 posts Envision Developer
    We are aware of the troubles with substitutions, we hope to deploy a patch tomorrow asap.
    Envision Entertainment Community Liaison
  • gamerdruid
    3509 posts Moderator
    It seems the problem is on all worlds, including the PTE (which is often different setups so doesn't break when others do!)
    I am not an employee of EA/Envision. The views expressed are my own!
  • sorb71c
    6 posts New member
    same thing just happened to me 5 minutes ago on Tiberium 34; logged in, goto login a sub acct- and it reloads my page, then disconnects me
  • General_Druid
    1 posts New member
    Same here on Tib 32. Other players in our Alliance reporting same thing. This and problems with sound and logins since the last patches were applied.
  • rogueio42
    15 posts Member
    every time ea decide to do an update things mess up. why cant they leave things alone.
    or is this just another way to kill peoples enthusiasm for this game by making it so time consuming to change between accounts/subs.
    i cant log in to my subs at all.
    if there are people doing fort hits this is going to ruin it.
  • Stock Answer Clear Catch, reload, Etc
    But that will not work as EA has Mucked up again in applying a Patch that Cocks every thing up
  • gamerdruid
    3509 posts Moderator
    But sometimes the stock answer works. On here we only hear when it is not working or from people who have not tried it.
    I am not an employee of EA/Envision. The views expressed are my own!
  • 1_kamal_2
    2 posts New member
    PLEASE FIX THE FIX YOU JUST FIXED. multiple if not all servers are NOT allowing Sub access, it is not the cache or cookies it is the busted patch that you installed. why do you guys think you need to keep screwing with the game ? it works fine until you do more stupid stuff. do you ever test this ❤️❤️❤️❤️ before activating it ?
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!