EA Forums - Banner

After clicking on the player's name, my card stopped opening.

After clicking on the player's name, my card stopped opening. Do not know where the problem is. Thank you for the advice.

Replies

  • gamerdruid
    3305 posts Moderator
    clearing cookies, cache etc can clear this type of issue.
    I am not an employee of EA/Envision. The views expressed are my own!
  • Thank you for answer. The problem remains on all 4 worlds. Nothing helped.
  • EE_Elephterion
    1426 posts Envision Developer
    Hello commander,

    what browser are you using? Are you suing custom scripts?
    Envision Entertainment Community Liaison
  • Chrome . I'm not asking for my own scripts.
  • gamerdruid
    3305 posts Moderator
    Have you tried using a different browser? M$'s Edge for example, where any settings won't be already in place.

    I'm still not clear what you mean by "players card" - it does sound like some script is interfering so by using a browser you don't normally use such as Edge or Firefox you may be able to confirm that it isn't the browser at fault.
    I am not an employee of EA/Envision. The views expressed are my own!
  • EE_Elephterion
    1426 posts Envision Developer
    edited May 26
    I suppose the player card is referring to the Player Info window. I tried to reproduce the bug with Chrome and Firefox to no avail so maybe you can help me out @andre1581

    Can you open the browser console with F12 and go to the Console field and then try to click on a players name like you described above? I'd be interesting to know if there are any error messages showing up in the console window.
    Envision Entertainment Community Liaison
  • The problem will probably be there. Sending links. Thank you for answer.
    http://www.pictu.cz/image.php?di=59M3

    http://www.pictu.cz/image.php?di=KEEP http://www.pictu.cz/image.php?di=OGKD
  • gamerdruid
    3305 posts Moderator
    Can you turn off your scripts and try again?
    I am not an employee of EA/Envision. The views expressed are my own!
  • EE_Elephterion
    1426 posts Envision Developer
    Yes, from what it looks like some script is interfering there. If you disable all Scripts and test it again this would be helpful. If it still does produce those issue let us know.
    Envision Entertainment Community Liaison
  • I turned off the script. The lines marked in red disappeared. But the problem persists.
  • EE_Elephterion
    1426 posts Envision Developer
    Thanks for the response, as asked previously, have you been able to try a different browser?
    Envision Entertainment Community Liaison
  • Thank you for answer. I'll try another browser and give you a message
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!