EA Forums - Banner

slow or not working servers September 2018. ONLY report your problem here!

Replies

  • 63d36u773n
    2 posts Member
    edited September 2018
    Same as all you other guys posting. Can't change world, CP caps gone, packages gone, war raging - cannot engage reds bc cp and packages gone. This is complete 🎃🎃🎃🎃 - blank screen, 1-ish fps, attack-button don't work - so can only stare at the screen, watching the world go up in flames. You know what, enough is enough!

    Ohh, and my last purchase of capacities, got billed double - so now I have twice as much capacity as I wanted - at twice the cost.... nice move. It's been a troubled 4 years for me with this game, despite the gameplay - and the sucky support, I've kept going.... EA you guys give me little reason to stay the course.

    Most sincerly
    Marooned

    PS: And the change name function apparently does not work either - been more than half a year since I was '63d36u773n'.
  • can log into worlds now but can not add any supply's saying do not have funds when there are funds there
  • Why can I not log into my subs? Get your fingers out or refund us !!!!!!!!!!!!
  • All supplies have gone and can not collect new supply crates.
  • can not login to any sub's i get an error
  • PunkiePunk
    38 posts Member
    edited September 2018
    Gamerdruid, you asked for f12 error reports: http://prntscr.com/ksu4el http://prntscr.com/ksua3r http://prntscr.com/ksuae4 fyi I don't use ta marker fix scripts or mail error scripts
    ps tib 9 unavailable all day, didn't manage to move any subs bases yesterday, nor today, 2 days left to get 65 bases out of center will not be enough
    Post edited by PunkiePunk on
  • EE_Elephterion
    1588 posts Envision Developer
    edited September 2018
    PunkiePunk wrote: »
    Gamerdruid, you asked for f12 error reports: http://prntscr.com/ksu4el http://prntscr.com/ksua3r http://prntscr.com/ksuae4 fyi I don't use ta marker fix scripts or mail error scripts
    ps tib 9 unavailable all day, didn't manage to move any subs bases yesterday, nor today, 2 days left to get 65 bases out of center will not be enough

    Hello @PunkiePunk , what browser are you using? Because the error message clearly indicates that the script is getting loaded, at least the load is attempted. They might have been included in a script package or collection.
    Have you used these scripts in the past? If so they may be still installed or active on your browser.
    Envision Entertainment Community Liaison
  • game runs at 5 FPS.
    tib 35
  • PunkiePunk
    38 posts Member
    edited September 2018
    PunkiePunk wrote: »
    Gamerdruid, you asked for f12 error reports: http://prntscr.com/ksu4el http://prntscr.com/ksua3r http://prntscr.com/ksuae4 fyi I don't use ta marker fix scripts or mail error scripts
    ps tib 9 unavailable all day, didn't manage to move any subs bases yesterday, nor today, 2 days left to get 65 bases out of center will not be enough

    Hello @PunkiePunk , what browser are you using? Because the error message clearly indicates that the script is getting loaded, at least the load is attempted. They might have been included in a script package or collection.
    Have you used these scripts in the past? If so they may be still installed or active on your browser.

    hi Elephterion, I use Chrome, the most important screenshot is the first one, the one that should load the game, and it is doing nothing , can not load it at all, http://prntscr.com/kt27je the other 2 scripts give issues too, but nothing happens on the load screen
    I can not use firefox any more, every movement I make with the mouse, gives a script error on firefox, so in less than a 5 minutes i have + 1.000 script errors
    ps today i can get on my other servers without a problem, so it is only tib 9 for me, since sunday, after we killed the fort, which will mean a lot of dead 65 bases, mine+ my subs
    pps in tib 9 on an incognito window now
    Post edited by PunkiePunk on
  • @PunkiePunk that sounds like severely outdated Scripts you should update if possible or deactivate all together.
    If that doesn't elp I suppose a fresh install of your browser might be required for spring cleaning (even tho autumn has just started). Getting rid of old, unused or dysfunctional scripts and only installing what you need should help with that.
    Envision Entertainment Community Liaison
  • PunkiePunk
    38 posts Member
    edited September 2018
    @PunkiePunk that sounds like severely outdated Scripts you should update if possible or deactivate all together.
    If that doesn't elp I suppose a fresh install of your browser might be required for spring cleaning (even tho autumn has just started). Getting rid of old, unused or dysfunctional scripts and only installing what you need should help with that.

    @Elephterion hi, still no luck on tib 9, http://prntscr.com/ktechi why i can get on 2 servers, and not nr 3, is a mystery to me ;) crucial pack and tampermonkey turned off http://prntscr.com/ktefwc

    tib 9 incognito window again f12 errors: http://prntscr.com/ktfjwm http://prntscr.com/ktfki7 http://prntscr.com/ktfkya http://prntscr.com/ktflbs http://prntscr.com/ktflpt http://prntscr.com/ktfm0h
    Post edited by PunkiePunk on
  • The server loads fine for me, without error. That error message could indicate you are not logged in with all game services as the game session has run out. I can only recommend cache and cookies in that case and logging off. Restart the browser and log back in manually to clear all old session data.

    Any errors caused by scripts you have to contact the script provider.
    Envision Entertainment Community Liaison
  • Well 🎃🎃🎃🎃 me I was getting attacked and was told it took like 10 mins to log in , you need to fix this on Tib26 it is pathetic
  • what happen, its already 2 days? 13-14?
  • EA, is there any problem?
  • bonsoir, il mets impossible de me connecter au monde tiberium35 ???
    Alors que je peut me connecter sur plein d'autres mondes sans aucun probleme !!!!
  • I have not been able to log into tib 30 for two days, also had issues with making purchases, (could not purchase cp crate), as well once the in game options menu (on tib 22 or tib 30) did not show the my games tab,
    the pressing issue though it that I have not been able to log into tib 30 for two days.

    as well tried to use another account, and the change server/select world page would not show properly (to many redirects to ea sign on)... this was another account to see about logging into a map.. also this was done in another browser that had not been used to access this site and play this game.
This discussion has been closed.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!