EA Forums - Banner

Login Currently Unavailable (2019/08/28)

nefrontheone
328 posts Member
edited August 28
https://forums.ea.com/en/commandandconquer/discussion/247926/login-currently-unavailable#latest

Thank you for advise.

I have similar screens like this https://prnt.sc/oyj3jw

And I can't login.

Awaiting EA, I hope EA can fix their authentication's servers soon.
Not a part of EA / Envision teams - My comments are only mine.

Replies

  • Working again: https://prnt.sc/oyjepl
    Not a part of EA / Envision teams - My comments are only mine.
  • Should be working again.
    Envision Entertainment Community Liaison
  • iguanaworld
    217 posts Member
    edited September 4
    After this "fix" of EA Authentication Servers I have experience some times the same error.

    When try to LogIn with my credentials and click on "Entrar" the page try to logon but never finished https://prnt.sc/p0nedr
    The "Entrar" button are in grey like trying to logon but nothing happens.

    If I reload the page the LogIn screen changes to https://prnt.sc/p0ngu2

    Now, the user (mail) is accepted but the password is empty and I'm not login.
    After reentry the password all works normally again.

    Well one or two times is a aleatory problem but all days I have this error several times, like a server is broken or similar.

    I know this is not a problem for Tiberium Alliances developers but maybe he can send this info to EA.

    Thank you in advance.

    Edited: Using Chrome, I don't tested with Firefox.
    Post edited by iguanaworld on
    Always testing something
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!