EA Forums - Banner

Technical issue - no supplies in Tiberian 43

Usually for a day I used to get about 3 to 5 Supply Crates after destroying Forgotten's Camps or Outposts. This is not the case for me for about a week. I have games on other servers (Tiberian 41 and 42) and there the supplies continue as usual.
This seems to be a technical issue - please have a look.

Replies

  • EE_Elephterion
    1366 posts Envision Developer
    Hello Commander, the usual question, have you tried clearing cache and cookies yet?
    Are there any Scripts active?
    Envision Entertainment Community Liaison
  • I have cleared the cache and problem seems resolved - Supply Crates appear as usual. Thanks!
  • Hello again. Unfortunately the issue is back - today I did not get any supply crates (yesterday I got two, and both were outside of my territory). I cleared a few times the cache and the cookies today, and signed in a few times but with no effect in regards crates. I use Chrome Version 80.0.3987.149 (Official Build) (64-bit).
    No scripts are used or installed.

    Please, have a look at this.
  • EE_Elephterion
    1366 posts Envision Developer
    edited March 30
    Hello again. Unfortunately the issue is back - today I did not get any supply crates (yesterday I got two, and both were outside of my territory). I cleared a few times the cache and the cookies today, and signed in a few times but with no effect in regards crates. I use Chrome Version 80.0.3987.149 (Official Build) (64-bit).
    No scripts are used or installed.

    Please, have a look at this.

    Which world does this happen on? Still Tib43?
    We'll have a look.
    Post edited by EE_Elephterion on
    Envision Entertainment Community Liaison
  • It's Tiberian 43. Thanks.
  • The issue is persistent. Did you get a chance to look at this? All these harms the production growth prospects..
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!