EA Forums - Banner

heard forum was down again

Replies

  • danco214
    1289 posts Member
    edited April 2016
    danco214 wrote:
    Still having problems, looks like I need a Top Secret security pass to enter. :D

    a20a-1.JPG

    Does that mean we need to start calling you Disher?

    r8cfzCAl.png
    @danco, I have a feeling that what you said was very clever and perhaps a few beers ago, I would have laughed...but, right now, you might have to explain. :D

    When I scanned the bar code on the security pass you posted, it came up with the name "Disher"
  • mathumster385
    2420 posts Member
    edited April 2016
    danco214 wrote:
    danco214 wrote:
    Still having problems, looks like I need a Top Secret security pass to enter. :D

    a20a-1.JPG

    Does that mean we need to start calling you Disher?

    r8cfzCAl.png
    @danco, I have a feeling that what you said was very clever and perhaps a few beers ago, I would have laughed...but, right now, you might have to explain. :D

    When I scanned the bar code on the security pass you posted, it came up with the name "Disher"
    :lol: I love your attention to detail! :lol: Please feel free to call me Disher. :D
  • denisewalks
    178 posts
    edited April 2016
    Back on after three days of no permission message. Yay!

    A month ago it said I was banned which really freaked me out.
  • LPNintendoITA
    11610 posts Member
    edited April 2016
    try to delete the cookies for "ea.com" sites and it should fix it sometimes. that what i kept doing. it should be solved now apparently. let's hope
    My Youtube and Twitch / WikiSimpons Current Event Page and Discord
  • Big82S
    565 posts Member
    edited May 2016
    just happend to me before this post on my iPad. I hit refresh after every action and slugged my self into the room.



    (((Here's another persons opinion on the subject of these EAServer problems.)))


    883800d1397008210-band-camp-lottery-aint-nobody-got-time.jpg
  • niahunt
    324 posts Member
    edited May 2016
    Only just been able to get back in. Had the "oops" message most of yesterday & again this morning.
  • sealley123
    328 posts Member
    edited May 2016
    Glad to see the forum is back. I couldn't access it for the last 20 hours or so. Last night I even signed up for Twitter trying to find someone who might be tweeting about this. To no avail.
    "We are, without a doubt, the weirdest ship in the fleet." - Lt. Malloy, The Orville.
  • fastshadow2
    5466 posts Member
    edited May 2016
    oops again, day #3 of this
    fast2shadow2 in Crawl to the Finish
  • AARONRTD
    1807 posts Member
    edited May 2016
    I can finally get to post something, this is getting rediculos.
  • EvaMohlin
    541 posts Member
    edited May 2016
    Same here "Oooops.. You don't have sufficient privileges to access this category". Tried Crome, Safari, IE. I could access my forum account, so I logged out on my tablet (Safari) and suddenly it worked on every browser.

    Maybe it is some kind of dead-lock, if you access on many different browsers or something? My husband, who are not logged in on the forum did not have any problems.
  • shawn59736
    540 posts Member
    edited May 2016
    I haven't been able to post for days. But I'm back now...
  • philong67
    153 posts Member
    edited May 2016
    wow finally able to sign back in after 1.5 days :?:
  • Samaranth01
    2183 posts Member
    edited May 2016
    It's been off and on for me the past several days. I'm hoping it's going to stay on this time. :)
  • philong67
    153 posts Member
    edited May 2016
    i think i spoke too soon it is giving me the screen after every other click again :evil:
  • Annathewicked
    4719 posts Member
    edited May 2016
    Aaaaaahhhhhhhhhh!!!!!! I'm going to murder that oops screen!!!!
    PM me- I DO need Good Neighboreenos currently
  • moxxee
    7697 posts Member
    edited May 2016
    Agree, Anna!


    I'm back in. Wonder how long it'll last...
  • happyone2323
    1496 posts Member
    edited May 2016
    philong67 wrote:
    i think i spoke too soon it is giving me the screen after every other click again :evil:

    Same here.
    BulldogMom23 in Crawl to the Finish
  • notDepressed
    286 posts Member
    edited May 2016
    EA is trying to 'ban' the person who posted inappropriate pictures over a month ago and unfortunately it is creating havoc for a lot of others. Please bare with us while this problem is corrected.
  • blackgryphon9999
    673 posts Member
    edited May 2016
    My iPad is still reporting that I don't have the proper access rights to view this forum. And it doesn't seem to matter whether I'm logged in! (Works fine on the computer...obviously...)
  • fastshadow2
    5466 posts Member
    edited May 2016
    Aaaaaahhhhhhhhhh!!!!!! I'm going to murder that oops screen!!!!

    :x :x :x 9th try to do this post. i started with the :lol: faces
    fast2shadow2 in Crawl to the Finish
This discussion has been closed.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. Sign in or register to get started.