EA Forums - Banner

ingame + store update released: S.Heights buildings storable

Replies

  • Willy9292
    1721 posts Member
    edited August 2015
    I am stuck on 4.16.4 so I don't see a play store update. Tried Krustyland and friends. Both forced game to synchronize but no in game update to 4.16.5 yet. Will wait and see. Same on both Android devices, both towns. EDIT - figures just as I posted update appeared.
    Unsolicited friends requests are all denied.Please PM me.
  • kxtr
    112 posts Member
    edited August 2015
    Willy9292 wrote:
    I am stuck on 4.16.4 so I don't see a play store update. Tried Krustyland and friends. Both forced game to synchronize but no in game update to 4.16.5 yet. Will wait and see. Same on both Android devices, both towns.

    It's in the play store. It is not related to synchronizing in your game as it is not an in-game update.
    If you can't find it in the play store, clear play store cache or re-start devices.

    Edit: Only seen your edit now
  • hughejars
    587 posts Member
    edited August 2015
    ForumNerds wrote:
    (For being able to store SH buildings:)


    31kTfi3.gif

    :D Fantastic news! I've got better things to use land for :P
  • johncolombo
    11565 posts Senior Moderator
    edited August 2015
    when I stored a building in SH it turned into 9 and I am able to take them back out, so they glitched the glitch good, another building turned into 6 buildings.

    EDIT: I must have already had some of the buildings in storage? But am I m counting 11 of most of them.
    Volunteer EA Forum Senior Moderator/Hero EA Answers HQ
  • Neglecterino
    5175 posts Member
    edited August 2015
    when I stored a building in SH it turned into 9 and I am able to take them back out, so they glitched the glitch good, another building turned into 6 buildings.

    Not for me. They are locked. I wonder if how it "works" depends on where you are with the quests.
  • johncolombo
    11565 posts Senior Moderator
    edited August 2015
    none of mine are locked, I just ended up with one extra of most , The glitches in this game are no longer one size fits all.
    Volunteer EA Forum Senior Moderator/Hero EA Answers HQ
  • johncolombo
    11565 posts Senior Moderator
    edited August 2015
    OK now I have 12 valet parking garages in storage.
    Volunteer EA Forum Senior Moderator/Hero EA Answers HQ
  • whoamercy
    98 posts Member
    edited August 2015
    Project Board glitch is not fixed.

    Maybe next week.
  • LPNintendoITA
    11645 posts Member
    edited August 2015
    what PB glitch?
    My Youtube and Twitch / WikiSimpons Current Event Page and Discord
  • danco214
    1289 posts Member
    edited August 2015
    After reading here, I checked what I had sent to storage. I know I had upgraded all of my modern mansions to level 10 and now after storing 9 of them, I also have 5 more level 1 and 1 more level 2 in my storage.
  • petehd14
    2769 posts Member
    edited August 2015
    Can you still get the day 5 and day 1 bonuses at the same time? That was pretty great.
  • johncolombo
    11565 posts Senior Moderator
    edited August 2015
    danco214 wrote:
    After reading here, I checked what I had sent to storage. I know I had upgraded all of my modern mansions to level 10 and now after storing 9 of them, I also have 5 more level 1 and 1 more level 2 in my storage.

    Hope that happens to mine, more REV.
    Volunteer EA Forum Senior Moderator/Hero EA Answers HQ
  • danco214
    1289 posts Member
    edited August 2015
    danco214 wrote:
    After reading here, I checked what I had sent to storage. I know I had upgraded all of my modern mansions to level 10 and now after storing 9 of them, I also have 5 more level 1 and 1 more level 2 in my storage.

    Hope that happens to mine, more REV.

    I'm not complaining, just an observation that it's still glitched. The one I would complain about happened a while ago where I had one of each level parking garage in storage and upgraded the remaining. My level 1 parking garage glitched and vanished on me, so now I don't have one and can't get another. Hopefully they will let us just change the skin like we can on other buildings.
  • shawn59736
    540 posts Member
    edited August 2015
    Thank you thank you thank you
  • alealeale73
    96 posts Member
    edited August 2015
    Springfield Heights buildings are now storable again!
    This is great!
    But sadly if you store them you'll loose the xp bonus. :evil:
  • Ningyo42
    1465 posts Member
    edited August 2015
    I had one building that I couldn't store because it's a SH building, the real estate office. Since that one had the tap and freeze the glitch, I could never clear it. But I could today and am very relieved.

    Here's hoping that the other freeze glitches people are getting get fixed soon.
  • Gary_A_D
    866 posts Member
    edited August 2015
    I would like to mention, that the store is missing for Springfield Heights. I wanted to buy a few mailboxes last night, but, the store is nowhere to be found. I hope EA notices the oversight, and puts the store back in to the lineup.
  • 2montmorency
    117 posts Member
    edited August 2015
    Has the instore update made any improvement to performance?

    Since the earlier ingame update today, my town has become noticeably slower with lots of lag on cash/XP collection and moving around. I'm reluctant to download the app store update due to the feedback it's getting but if it stops the lag problem then I might take a chance.
  • neuroheart
    8132 posts Member
    edited August 2015
    Gary_A_D wrote:
    I would like to mention, that the store is missing for Springfield Heights.
    It's not missing from my game.

    Kjt3fvR.png?1

    If it's missing from your game, that's probably something you need to bring to EA's attention through their help site.
    Post edited by Unknown User on
  • whoamercy
    98 posts Member
    edited August 2015
    what PB glitch?

    One of the Monorail glitches in which the Project Board does not materialize at the beginning of the "A Rail of One City Pt. 6" quest, and cannot be placed. Without this, the majority of the Monorail event does not launch, and there is no middle tab in the event menu.

    plizcanihasprojectboard.png
This discussion has been closed.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. Sign in or register to get started.