EA Forums - Banner

Glitchy, buggy, or just me?

Yesterday and today I couldn't tap the buttons to send characters to collect event currency, a few times I've "teleported" to my Halloween section but don't have the teleporters set up at the point of origin or where I landed. Is it just me or is anyone else having these issues?

Replies

  • Looks like it's just you...
    Set aside a day and call Customer Support. Or just reinstall, which is probably what they'll tell you to do. It could also be your device. I had one start to malfunction and had to replace it.
  • Try posting on ea's fourms. I hear that the developers go there to look for problems to fix, or whatever nonsense they tell people when they dump them here
    I do not accept unsolicited friend requests! PM me and say hi first.
  • It's absolutely not you. My game is a mess and everytime I play I find something else not working. Check the bugs forum. There is supposedly a fix, but involves talking to a lot of cs reps. I haven't tried calling yet. Good luck!
  • my game was slow to begin with on this update, and i've crashed 4 times already this morning and haven't even cleared all my characters.
  • I’ve got no problems
  • I’ve got no problems

    I got 99 problems but a glitch ain't one!
  • Well I swear there has been different problems on all 3 of my games but everytime I post people are mean and not helpful. Good luck.
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!