EA Forums - Banner

tstonews

Snakeyees
2329 posts Member
Just tried it...comes up just fine for me.

Replies

  • Iluvdoughnuts
    36 posts Member
    edited June 2014
    it works fine for me
  • Snakeyees
    2329 posts Member
    edited June 2014
    it works fine for me


    well thanks then i have tried Firefox and IE and all i see is a Loading Icon and then the menus. my browser says waiting for tstonews.com but nothing ever comes up. I have a lot of Ad-ons my browser uses like No script, Adblocker plus. I'm now thinking one of these might be screwing it up.

    Thanks for checking
  • simpsons7795
    817 posts Member
    edited June 2014
    Snakeyees wrote:
    it works fine for me


    well thanks then i have tried Firefox and IE and all i see is a Loading Icon and then the menus. my browser says waiting for tstonews.com but nothing ever comes up. I have a lot of Ad-ons my browser uses like No script, Adblocker plus. I'm now thinking one of these might be screwing it up.

    Thanks for checking

    His site uses JavaScript so most likely one of your add ons is blocking the JavaScript code.
  • Iluvdoughnuts
    36 posts Member
    edited June 2014
    i use google chrome and ad block and it comes up fine for me.
  • KrisV
    1840 posts
    edited June 2014
    Snakeyees wrote:
    it works fine for me


    well thanks then i have tried Firefox and IE

    Well theres your problem in the first line right there. They both suck.

    971616_298078266995044_632691727_n.png
  • MissGrafin
    806 posts Member
    edited June 2014
    Just tried it - Chrome on an iPad - works great.

    Perhapse try clearing your cache/cookies and check your firewall settings. I do get problems with the site when my desktop's browser gets cluttered.
  • maxeerg
    1010 posts Member
    edited June 2014
    Snakeyees wrote:
    it works fine for me


    well thanks then i have tried Firefox and IE and all i see is a Loading Icon and then the menus. my browser says waiting for tstonews.com but nothing ever comes up. I have a lot of Ad-ons my browser uses like No script, Adblocker plus. I'm now thinking one of these might be screwing it up.

    Thanks for checking

    His site uses JavaScript so most likely one of your add ons is blocking the JavaScript code.

    This is correct. NoScript is blocking it. Click on the NoScript control in the top left corner, the S. Then temporarily allow all this page. At that point you can make all permissions permanent for the page if you wish.
  • drumnman
    1475 posts Member
    edited June 2014
    KrisV wrote:
    Snakeyees wrote:
    it works fine for me


    well thanks then i have tried Firefox and IE

    Well theres your problem in the first line right there. They both suck.

    971616_298078266995044_632691727_n.png

    Mrs. Drumnman and I laughed at this for a good 5 mins! Lol!
  • mr_skeltal_80
    18104 posts Member
    edited June 2014
    KrisV wrote:
    Snakeyees wrote:
    it works fine for me


    well thanks then i have tried Firefox and IE

    Well theres your problem in the first line right there. They both suck.

    971616_298078266995044_632691727_n.png
    HAHAHAHA! Awesome, man! I even laugh in Caps because of this.
  • HWick_Bluenose
    882 posts
    edited June 2014
    KrisV wrote:
    Snakeyees wrote:
    it works fine for me


    well thanks then i have tried Firefox and IE

    Well theres your problem in the first line right there. They both suck.

    971616_298078266995044_632691727_n.png

    I laughed until I stopped.
  • 1VolMan
    210 posts
    edited June 2014
    Here's a cool site that I use when I'm having issues connecting....

    http://www.downforeveryoneorjustme.com/
  • Snakeyees
    2329 posts Member
    edited June 2014
    maxeerg wrote:
    Snakeyees wrote:
    it works fine for me


    well thanks then i have tried Firefox and IE and all i see is a Loading Icon and then the menus. my browser says waiting for tstonews.com but nothing ever comes up. I have a lot of Ad-ons my browser uses like No script, Adblocker plus. I'm now thinking one of these might be screwing it up.

    Thanks for checking

    His site uses JavaScript so most likely one of your add ons is blocking the JavaScript code.

    This is correct. NoScript is blocking it. Click on the NoScript control in the top left corner, the S. Then temporarily allow all this page. At that point you can make all permissions permanent for the page if you wish.

    I figured it out I have an addon called ghostery that prevents trackers from tracking me and for some reason on Spansers site I'm required to allow those tracker to track me which I feel is an invasion of my privacy but I like his site so I chose to use it.
    Post edited by Unknown User on
This discussion has been closed.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. Sign in or register to get started.