Ideas

Mike1977Beattle's avatar
Mike1977Beattle
Rising Novice
3 months ago
Status:
Nowy

Ścieżka sezonowa

Od piątku 09.05.2024 nie mam dostępu do odbioru nagród powyżej 31 lvl ścieżki sezonowej. Mało tego cofnęło mnie  z 31 lvl do 1 lvl i teraz XP nabija mi od nowa. Mam przepustkę premium, nagród nie mogę odebrać. Proszę o naprawienie tego błędu. 

4 Comments

• Mike1977Beattle's avatar
    Mike1977Beattle
    Rising Novice
    3 months ago

Nie mam innych kont na konsoli. Odinstalowałem i ponownie zainstalowałem grę, niesyty nie pomogło. 

Nazwa konta: BeetleJuice2648 

Xbox 

09.05.2025 godz ok 21

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago

Jeśli na twojej konsoli są jakieś inne konta, spróbuj wylogować się z nich i zrestartuj konsolę. Sprawdź czy problem nadal występuje. Informacje na temat tego błędu przekazaliśmy już do zespołu gry, który zajmie się jego weryfikacją. 

Czy jesteś też w stanie podać nam kilka dodatkowych informacji, które pomogą w znalezieniu  przyczyny problemu. 

• nazwa konta
    • platforma
    • dokładny czas i data kiedy SP zostało zresetowane na twoim koncie
  • Mike1977Beattle's avatar
    Mike1977Beattle
    Rising Novice
    3 months ago

Hej, niestety pomimo wylogowania się i ponownego zalogowania problem nie znikł. Powinienem mieć 38 lvl, mam 7 lvl. Proszę znajdź rozwiązanie. Pozdrawiam 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago

Hej Mike1977Beattle​ 

Sprawdź proszę, czy po wylogowaniu się i ponownym zalogowaniu do konta, czyli po odświeżeniu Twojego profilu, wszystko wrocilo do właściwego stanu rzeczy.

About FC 25 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 25 mówi na tym forum.Latest Activity: 3 days ago