Od piątku 09.05.2024 nie mam dostępu do odbioru nagród powyżej 31 lvl ścieżki sezonowej. Mało tego cofnęło mnie z 31 lvl do 1 lvl i teraz XP nabija mi od nowa. Mam przepustkę premium, nagród nie mogę odebrać. Proszę o naprawienie tego błędu.
Ideas
Ścieżka sezonowa
4 Comments
- Mike1977Beattle3 months agoRising Novice
Nie mam innych kont na konsoli. Odinstalowałem i ponownie zainstalowałem grę, niesyty nie pomogło.
Nazwa konta: BeetleJuice2648
Xbox
09.05.2025 godz ok 21
- EA_Pulsar3 months ago
Community Manager
Jeśli na twojej konsoli są jakieś inne konta, spróbuj wylogować się z nich i zrestartuj konsolę. Sprawdź czy problem nadal występuje. Informacje na temat tego błędu przekazaliśmy już do zespołu gry, który zajmie się jego weryfikacją.
Czy jesteś też w stanie podać nam kilka dodatkowych informacji, które pomogą w znalezieniu przyczyny problemu.
- nazwa konta
- platforma
- dokładny czas i data kiedy SP zostało zresetowane na twoim koncie
- Mike1977Beattle3 months agoRising Novice
Hej, niestety pomimo wylogowania się i ponownego zalogowania problem nie znikł. Powinienem mieć 38 lvl, mam 7 lvl. Proszę znajdź rozwiązanie. Pozdrawiam
- EA_Kalina3 months ago
Community Manager
Hej Mike1977Beattle
Sprawdź proszę, czy po wylogowaniu się i ponownym zalogowaniu do konta, czyli po odświeżeniu Twojego profilu, wszystko wrocilo do właściwego stanu rzeczy.
About FC 25 Zgłaszanie błędów
Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 25 mówi na tym forum.Latest Activity: 3 days ago