Ideas

WojciechAnt's avatar
WojciechAnt
New Spectator
11 days ago
Status:
Nowy

Błąd przy ewolucji zostań niesmiertelny

Przy ewolucji zostan niesmiertlny- dostępnej po zadanich mistrzostw. możliwe jest użycie karty z overall 90 a powinno buc 91 zeby uniknąć pomyłki. Brak możliwości dalszej ewolucji karty.Niestety ale tak ja zrobilem i zostałem z ukończonym sbc do ewolucji ikony overall 94.Czy jest możliwość odblokowania ewolucji dla kart zostan niesmiertlnym  overall 91? 

7 Comments

• Mam to samo . Pewnie ewolucja poszła się walić,  bo kochane Ea nie potrafi normalnie dać zadań z ewolucją tylko takie dziwne rozwiązania.  Debile chyba tam pracują że nie ma możliwości cofnięcia tej ewolucji .

• WojciechAnt's avatar
    WojciechAnt
    New Spectator
    10 days ago

Dokładnie, skoro potrafili przy ostatniej ewolucji zrobić wymagania dla  Dokładnie 92 .To dlaczego nie zrobili tego dla wcześnie -Dokładnie 91. Nie było by pomyłek. 

• Rafciu28's avatar
    Rafciu28
    New Spectator
    10 days ago

Podpisuje się, powinni jak najszybciej zrobić fix i wręczyć evolucje dającą możliwość dalszej kontynuacji ewolucji. Sam zrobiłem już sbc i zostałem z niczym. 500k coinsow poszło na marne. 

• DuckyJunglist's avatar
    DuckyJunglist
    Seasoned Newcomer
    8 days ago

Powinni jakoś z tego wybrnąć - umożliwić ludziom, których jest masa dokończenie ewolucji nieśmiertelnych....niestety - te tematy już wiszą ponad tydzień a ea nic z tym nie robi, i pewnie nie zrobi ( bo ma graczy tam gdzie ma) tłumacząc się tym,że wszystko było napisane, a gracze powinni czytać ze zrozumieniem....

Ten co wymyślił taki sposób prowadzenia ewolucji powinien zostać pracownikiem miesiąca (żadna chyba ewolucja do tej pory nie zawierała w sobie tyłu pułapek by jej nie dokończyć).

GJ ea

About FC 25 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 25 mówi na tym forum.Latest Activity: 3 hours ago