Przy ewolucji zostan niesmiertlny- dostępnej po zadanich mistrzostw. możliwe jest użycie karty z overall 90 a powinno buc 91 zeby uniknąć pomyłki. Brak możliwości dalszej ewolucji karty.Niestety ale tak ja zrobilem i zostałem z ukończonym sbc do ewolucji ikony overall 94.Czy jest możliwość odblokowania ewolucji dla kart zostan niesmiertlnym overall 91?
Ideas
Błąd przy ewolucji zostań niesmiertelny
7 Comments
Sort By
- Wieszakoo2911 days agoSeasoned Newcomer
same, nie wiem czemu oni to tak debilnie rozwiązali -.-
- mathias94pl10 days agoNew Spectator
Mam to samo . Pewnie ewolucja poszła się walić, bo kochane Ea nie potrafi normalnie dać zadań z ewolucją tylko takie dziwne rozwiązania. Debile chyba tam pracują że nie ma możliwości cofnięcia tej ewolucji .
- WojciechAnt10 days agoNew Spectator
Dokładnie, skoro potrafili przy ostatniej ewolucji zrobić wymagania dla Dokładnie 92 .To dlaczego nie zrobili tego dla wcześnie -Dokładnie 91. Nie było by pomyłek.
- Rafciu2810 days agoNew Spectator
Podpisuje się, powinni jak najszybciej zrobić fix i wręczyć evolucje dającą możliwość dalszej kontynuacji ewolucji. Sam zrobiłem już sbc i zostałem z niczym. 500k coinsow poszło na marne.
- Tickus89 days agoNew Novice
+1
- Tickus89 days agoNew Novice
cyny gejm
- DuckyJunglist8 days agoSeasoned Newcomer
Powinni jakoś z tego wybrnąć - umożliwić ludziom, których jest masa dokończenie ewolucji nieśmiertelnych....niestety - te tematy już wiszą ponad tydzień a ea nic z tym nie robi, i pewnie nie zrobi ( bo ma graczy tam gdzie ma) tłumacząc się tym,że wszystko było napisane, a gracze powinni czytać ze zrozumieniem....
Ten co wymyślił taki sposób prowadzenia ewolucji powinien zostać pracownikiem miesiąca (żadna chyba ewolucja do tej pory nie zawierała w sobie tyłu pułapek by jej nie dokończyć).
GJ ea
About FC 25 Zgłaszanie błędów
Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 25 mówi na tym forum.Latest Activity: 3 hours ago
Community Highlights
- EA_Kalina8 months ago
Community Manager