Ideas

kurianx85's avatar
kurianx85
Seasoned Newcomer
28 days ago
Status:
Nowy

brak pika ikony 93+

w nocy ok 3:27 ukończyłem całe wyzwanie o pika ikony 93+ 1 z 4 nic nie otrzymałem po czym zadanie zniknęły a ja nie otrzymałem nagrody. 

FC 25 xbox series x 

16 Comments

• golumoTV's avatar
    golumoTV
    New Spectator
    28 days ago

po wykonaniu SBC pick z ikoną wyświeetla sie jako ewolucja i bezpowrotnie przepada po kliknieciu na niego. Co w tym przypadku gdy fodder przepadł wraz z ikoną? Rekompensata chyba.

• golumoTV's avatar
    golumoTV
    New Spectator
    28 days ago

dokładnie mam to samo, nigdzie jej nie ma, nawet w ewolucjach. wyparował czy co?

• Spocksaw's avatar
    Spocksaw
    New Spectator
    28 days ago

Około 30min temu ukończyłem WBS o Pick z Ikona 93+, po ukończeniu nie otrzymałem Picka lecz dziwną ewolucję której nawet nie da się odebrać. Prosze o rozwiązanie problemu gdyż oddałem dużo kart aby ukończyć to WBS.

• Około 30min temu ukończyłem WBS o Pick z Ikona 93+, po ukończeniu nie otrzymałem Picka lecz dziwną ewolucję której nawet nie da się odebrać. Prosze o rozwiązanie problemu gdyż oddałem dużo kart aby ukończyć to WBS. Nazwa konta lukasz_stry

• pczerw00's avatar
    pczerw00
    New Spectator
    29 days ago

Około 30min temu ukończyłem WBS o Pick z Ikona 93+, po ukończeniu nie otrzymałem Picka lecz dziwną ewolucję której nawet nie da się odebrać. Prosze o rozwiązanie problemu gdyż oddałem dużo kart aby ukończyć to WBS.

• pczerw00's avatar
    pczerw00
    New Spectator
    29 days ago

siema. zrobiłem picka z ikoną i jedyne co dostalem to jakąś dziwną ewolucję której nawet nie da się odebrać. picka nie dostalem i nie wiem czy to jakiś błąd czy co. co mogę zrobic w takiej sytuacji?

About FC 25 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 25 mówi na tym forum.Latest Activity: 13 hours ago