w nocy ok 3:27 ukończyłem całe wyzwanie o pika ikony 93+ 1 z 4 nic nie otrzymałem po czym zadanie zniknęły a ja nie otrzymałem nagrody.
FC 25 xbox series x
w nocy ok 3:27 ukończyłem całe wyzwanie o pika ikony 93+ 1 z 4 nic nie otrzymałem po czym zadanie zniknęły a ja nie otrzymałem nagrody.
FC 25 xbox series x
po wykonaniu SBC pick z ikoną wyświeetla sie jako ewolucja i bezpowrotnie przepada po kliknieciu na niego. Co w tym przypadku gdy fodder przepadł wraz z ikoną? Rekompensata chyba.
dokładnie mam to samo, nigdzie jej nie ma, nawet w ewolucjach. wyparował czy co?
Około 30min temu ukończyłem WBS o Pick z Ikona 93+, po ukończeniu nie otrzymałem Picka lecz dziwną ewolucję której nawet nie da się odebrać. Prosze o rozwiązanie problemu gdyż oddałem dużo kart aby ukończyć to WBS.
Około 30min temu ukończyłem WBS o Pick z Ikona 93+, po ukończeniu nie otrzymałem Picka lecz dziwną ewolucję której nawet nie da się odebrać. Prosze o rozwiązanie problemu gdyż oddałem dużo kart aby ukończyć to WBS. Nazwa konta lukasz_stry
Około 30min temu ukończyłem WBS o Pick z Ikona 93+, po ukończeniu nie otrzymałem Picka lecz dziwną ewolucję której nawet nie da się odebrać. Prosze o rozwiązanie problemu gdyż oddałem dużo kart aby ukończyć to WBS.
siema. zrobiłem picka z ikoną i jedyne co dostalem to jakąś dziwną ewolucję której nawet nie da się odebrać. picka nie dostalem i nie wiem czy to jakiś błąd czy co. co mogę zrobic w takiej sytuacji?