w nocy ok 3:27 ukończyłem całe wyzwanie o pika ikony 93+ 1 z 4 nic nie otrzymałem po czym zadanie zniknęły a ja nie otrzymałem nagrody.
FC 25 xbox series x
w nocy ok 3:27 ukończyłem całe wyzwanie o pika ikony 93+ 1 z 4 nic nie otrzymałem po czym zadanie zniknęły a ja nie otrzymałem nagrody.
FC 25 xbox series x
No i ile to jeszcze będzie trwać? **bleep** nie wrócił, a icon pick z rekompensata się nie pojawił, czyżby po prostu to zostało olane?EA_Pulsar
Witam,
Problem podobny do powyżej opisanych, z tym że przed usunięciem zadania miałem wykonanych 7 z 10 segmentów zadania. Czy również można spodziewać się rekompensaty? Przywrócenie stanu sprzed usunięcia zadania już raczej niemożliwe bo zadanie jest zakończone, a nowe ma już tylko 5 segmentów.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Długo jeszcze?
Aktualne informacje w tej sprawie można śledzić na naszym oficjalnym kanale X https://x.com/EASFCDirect/status/1944931532784984476
Gracze, którzy ukończyli to SBC, otrzymają zamierzone nagrody w grze w najbliższych dniach.
może w końcu dacie jakieś info? Ile to może trwać, to jest kpina
powinna być rekompensata, wszystkie składy przepaliłem i nie dostałem pika ikony do wyboru to raz, a dwa o jedno mam mniej do zrobienia też przez to
Co tu jest do analizy? Wykorzystałem 10 zespołów żeby dostać picka z ikony a nadal tego nie mam! Czuję się okradziony
Dziękujemy za wszystkie Wasze zgłoszenia.
Nasze zespoły analizują ten problem i jeśli pojawią się dodatkowe aktualizacje - damy Wam znać.
Witam, wczoraj w nocy zrobiłem sbc o ikonę 93+ a zamiast picka z ikoną dostałem kartę do ewolucji której właściwie nawet nie dostałem bo jej nie ma, przy okazji tracąc wszystkie karty. Prosze zwrócić mi karty albo oddać Picka z ikoną, dziękuję.
czekamy chyba na rekompensate