Witam. Przychodzę z problemem, który mam od dobrego miesiąca. Za każdym razem gdy wchodzę w zakładkę kosmetyczne ewolucje i najeżdżam na ewolucje o nazwie „srebrny herb TOTY” - gra się crashuje i wyskakuje błąd CE-108255-1. Często również dzieje się tak samo w czasie meczu bezpośrednio po stracie bramki. Liczę na pomoc.
Ideas
Gra się crashuje, błąd CE-108255-1
3 Comments
Sort By
- EA_Kalina8 days ago
Community Manager
Hej Jusko1908
Warto przetestować grę z nowym aktywnym składem. Przejdź do Web App lub Companion i utwórz zupełnie nowy skład. Nie edytuj już istniejącego, ale dodaj do listy składów nowy i ustaw jako aktywny. Usuń także dotychczasowe taktyki i dodaj 1 nową. Zalecam także zmienić obecną formację i stroje zawodników.
- Nie sprzedawaj zawodników z poprzedniego składu
- Do nowego składu nie przypisuj zawodników, którzy byli w poprzednim składzie oraz kart specjalnych np. EVO
- Jusko19088 days agoNew Spectator
Przepraszam bardzo, ale ja nie mam problemu ze składem tylko w zakładce kosmetyczne ewolucje. ;-) Podczas meczu gra mi się crashuje gdy strzela mi przeciwnik bramki, nie mam wpływu na to kogo ma opponent w składzie. ;-)
- EA_Kalina7 days ago
Community Manager
W przeszłości podane przeze mnie kroki, pomagały rozwiązać ten problem. W przypadku, jeśli komunikat będzie się powtarzać zajrzyj do zaleceń SONY: How to fix CE-108255-1.
About FC 25 Zgłaszanie błędów
Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 25 mówi na tym forum.Latest Activity: 6 days ago
Community Highlights
- EA_Kalina7 months ago
Community Manager