Ideas

Herbata123x13's avatar
Herbata123x13
New Spectator
2 months ago
Status:
Nowy

Nie wczytuje do meczów online w UT

Zaczelo sie tak ciagle mi dzialalo wszyatko az do poczatkku marca chciałem wejść do meczu online na rivals wszyatko bylo dobrze 36 pingu wybralem koszulki zaczelo wczytywac i pokazal sie sklad przeciwnika zgranie icena ogólna składu itp po jakims czasie wyswietlania sie skladu ekran robi sie czarny na 0,5 sekundy i pisze "utracono polaczenie z przeciwnikiem w tej chwili wrocisz do menu głównego UT" i to jest dziwnie bo raz mi tak sie dzieje przez pare dni raz mi sie naprawi na tydzień albo bedzie m isie to działo wyłączę ps na 2 godzinki wejde z powrotem uda mi sie zagrac jeden mecz online na rush draft online rivals albo mistrzostwach to jak chciałbym zagrać drugi mecz to mnie już nie wczyta co mam z tym zrobić odinstalowanie ponowne gry i ustawienie ps do ustawień domyślnych nie zadziałało pomocy. Na dole dodaje załącznik co mi sie wyświetla podczas wywalenia z wczytywania mnie do meczu. 

2 Comments

About FC 25 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 25 mówi na tym forum.Latest Activity: 7 hours ago