Od grudnia regularnie doświadczam problemów z rozłączaniem z meczów. W trybie online co najmniej raz na cztery mecze zostaję wyrzucony z gry, a w skrajnych przypadkach podczas grania w Squad Battles ...
Ideas
Notoryczne rozłączanie z gry
m1981a
3 days agoNew Spectator
Witam EA_Kalina , mam dokładnie ten sam problem. Gram w różne gry od EA i ten problem występuje tak jak pisze Xonier tylko w przypadku meczów Squad Battles. Nigdy podczas grania w mecze Rivals, Mistrzostw czy bezsensownych meczów pucharów towarzyskich to się nie dzieje. Co więcej mogę rozegrać 10 meczy z rzędu powtarzalnych i też nic się nie wydarzy, a jak gram najczęściej pierwszy mecz za punkty to wyskakuje komunikat o braku dostępu do serwerów EA. Problem ten został spotęgowany w FC 25 gdzie drastycznie zmniejszona została liczba meczy do rozegrania (32:12) co powoduje, że jeden mecz za 0 punktów uniemożliwia zdobycie najwyższych nagród w trybie. Proszę o weryfikację moich słów na podstawie historii rozegranych meczy. Konkretny przykład z dzisiaj 25.02.2025 i mecz ok. godziny 19.10. Przy pozostałych dzisiejszych meczach Rivals i Mistrzostw żadnego problemu nie było. Jeśli nie jesteście w stanie zapewnić stabilności rozgrywki to zaliczajcie wynik z momentu wyrzucenia z gry.
Proszę o poważną odpowiedź ponieważ ja ze swojej strony zrobiłem już wszystko włącznie z DNS, a problem nadal występuje. Jak widać z resztą nie dotyczy on tylko mnie.
Z góry dziękuję.
About FC 25 Zgłaszanie błędów
Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 25 mówi na tym forum.Latest Activity: 5 hours ago