Od grudnia regularnie doświadczam problemów z rozłączaniem z meczów. W trybie online co najmniej raz na cztery mecze zostaję wyrzucony z gry, a w skrajnych przypadkach podczas grania w Squad Battles ...
Ideas
Notoryczne rozłączanie z gry
m1981a
6 months agoNew Spectator
Hej EA_Kalina
piszę dziś kolejną wiadomość bo zaczynam się zastanawiać nad celowością działania tego błędu :( Zgodnie z informacją z trackera, który podesłałaś błąd ten pojawia się po strzelonej bramce i dokładnie tak się dzieje. W dniu dzisiejszym wyrzuciło mnie z dwóch meczy SB (w obydwu przy moim prowadzeniu) i jeden w Mistrzostwach co doprowadziło mnie do furii!!! Nie wiem czy wiesz jak trudno wygrać mecz mistrzostw i jak po porażkach wyrzuca Cię z meczu w którym prowadzisz to nie jest miło :( Nie wiem jak po tak długim czasie od premiery gry możecie sobie pozwolić na takie błędy dodatkowo karą i porażką obciążając graczy. Jak to możliwe, że zaliczacie mi porażkę, kiedy pojawia się komunikat o błędzie gry, który Wam wysyłam. I jeszcze obniżona ilość coinsów na najbliższe mecze!!! Jak to jest możliwe?!?! Widać, że najgorsze co może spotkać graczy to monopolista na rynku, który nie szanuje swojej społeczności.... Oczekuję pilnej odpowiedzi i reakcji na ten bałagan !!!
About FC 25 Zgłaszanie błędów
Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 25 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 days ago