Ideas

aezakmi1973's avatar
aezakmi1973
New Spectator
3 months ago
Status:
Nowy

Problem z główkami

Od jakiegoś czasu nie da się strzelać z główki. Piłka po strzale albo leci daleko od bramki, albo wcale nie dolatuje do bramki. Lub też po jakimś dziwnym koźle doturla się do bramkarza. Nie można kontrolować ani siły strzału ani kierunku. Sytuacja jest niezależna od zawodnika. 

6 Comments

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago

Dzięki za podzielenie się z nami Twoimi spostrzeżeniami aezakmi1973 👍 Zostały one przekazane do zespołu FC 25. 

• U mnie to samo a w poprzednich tak elegancko się strzelało ,teraz nie idzie w bramkę trafić nawet ,chyba że właśnie po Koźle i bez mocy 😅

• Mam to samo na PC . Nie ma sposobu ani możliwości żeby główką strzelić celnie na bramkę lub zdobyć        bramkę .  Wcześniej nie było z tym żadnego problemu . Mam cichą nadzieję że ktoś się tym zajmie .

• Czy na prawdę nikomu nie przeszkadza że nie można strzelać goli i na bramkę główką . Czy tylko kilka osób tak ma . Może ruszą się pseudo fachowcy i to naprawią . Na prawdę to wydanie gry powala na kolana. Myślałem że już gorzej być nie może . a jednak się myliłem !!!!

• ASRMCF's avatar
    ASRMCF
    New Spectator
    2 months ago

To samo na ps5. Jest to powod dla ktorego przestalem grac bo przy kasdym roznym czy wrzutce wiedzialem ze nie ma to sensu a to jedna z podstawowych rzeczy 😂 odpalilem dzis po 2 miesiacach gre i widze ze znowu czas na przerwe bo nic sie nie zmienilo. A juz polowa marca…..

• erhard55's avatar
    erhard55
    New Traveler
    27 days ago

To już ponad dwa miesiące, a problem z główkami nie został usunięty . Widać że macie nas w  ( gdzieś).

Zepsuć to umiecie, ale naprawić to już widać wyższa szkoła jazdy. Pewnie mistrzowska dla was nieosiągalna !!!

About FC 25 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 25 mówi na tym forum.Latest Activity: 39 minutes ago