Ideas

TomekKurpiewski's avatar
TomekKurpiewski
Seasoned Newcomer
9 months ago

Skrupulatność tygodniowej rozgrywki 6 sezonu

Nie mogę odebrać paczki z gwarantowaną kartą Fut Birthday pomimo wykonania zadań z 40 SBC oraz 10 asystami w Rush/SB. Wykonałem 2 z 4 zadań (takie jest wymaganie), w apce pokazuje mi że zadanie wykonałem, punkty exp otrzymałem lecz nie zaliczyło mi zadania w sekcji Skrupulatność tygodniowej rozgrywki 6 sezonu.

37 Comments

• heXon_43's avatar
    heXon_43
    Seasoned Newcomer
    9 months ago

Spokojnie panowie z ea JUŻ się tym zajmują, niestety to skomplikowany proces gdyż jak wiemy gra jest cały czas w becie więc trochę to potrwa. Szacowany czas naprawienia problemu to 5 miesięcy wtedy rozwiązaniem będzie kupno kolejnej edycji w której będziemy mieć na was wy***ane podobnie lub jeszcze bardziej. Pozdrawiam zespół EA do szybkiego naprawiania błędów 

• To samo, ale chyba nie ma co się łudzić, że to zrekompensują. Najbardziej wartościowa nagroda przeleci koło nosa mimo wykonanych zadań za 1-wszy tydzień. Mają to w **bleep** po krótce byle by się hajs zgadzał.

Nie kupować tego szajsu i tyle.

• Konsola ps4, gracz corax705. Do zakończenia skrupulatności tygodniowej rozgrywki 6 sezonu zostało 14 dni. Prawie od samego początku zgłaszaliśmy problem brakujących nagród, a mimo zapewnień o pracach nad tym błędem nic więcej nie ma miejsca. To znaczy, że nagroda przepadnie, mimo ukończenia wszystkich 6 tygodniowych zadań? Przykro, że jak wspomnieli przedmówcy youtuberzy tych problemów nie mają, lub zostają szybko naprawiane. Proszę o odpowiedź i pozdrawiam.

• heXon_43's avatar
    heXon_43
    Seasoned Newcomer
    9 months ago

Nie no zrobić się da tylko wychodzi na to że z tygodniowym opóźnieniem, bo w piątek będzie 12 dni do końca zadania no chyba że w następny piątek już nie będzie można zrobić tych „mini zadań”. Co nie zmienia faktu że niektórzy bez problemu odbiorą paczkę wcześniej 

• PeMu87's avatar
    PeMu87
    Rising Novice
    9 months ago

Wiem że to nie miejsce ale mam wiadomość do EA jak wysylam bezpośrednio do nich to nie czytali a tu czytają bo chcieli mi konto zablokować więc wiadomość: Macie czas do  Niedzieli do godziny 19 żeby naprawić ten błąd jak się wam nie uda to chce dostać Weyna Rooneya 83 inaczej więcej nie kupie waszej żadnej gry i namówię wszystkich na każdych forach jakie istnieją zeby zrobili to samo. Zastanowcie się co wy robicie i czego nie szanujecie swoich graczy !!!!!!!!!

Featured Places

Node avatar for FC 25 Zgłaszanie błędów

FC 25 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 25 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 months ago
276 Posts