Nie mogę odebrać paczki z gwarantowaną kartą Fut Birthday pomimo wykonania zadań z 40 SBC oraz 10 asystami w Rush/SB. Wykonałem 2 z 4 zadań (takie jest wymaganie), w apce pokazuje mi że zadanie wykonałem, punkty exp otrzymałem lecz nie zaliczyło mi zadania w sekcji Skrupulatność tygodniowej rozgrywki 6 sezonu.
Ideas
Skrupulatność tygodniowej rozgrywki 6 sezonu
37 Comments
- PeMu876 months agoNew Novice
Tak będzie e rekompensata wszyscy dostaniemy prętem po jajkach tak na Święta 😁😁
- EA_Kalina6 months ago
Community Manager
Według informacji podanej na kanale EA SPORTS FC Direct Communication
Zapobiegliśmy dalszemu wpływowi tego błędu i kontynuujemy prace nad poprawą postępów graczy, których on dotyczy.
- SeboRedDevil6 months agoNew Rookie
EA_KalinaA co będzie z nagrodami za pierwszy tydzień? Będą przyznane?
- heXon_436 months agoNew Spectator
To zabawne że na przykład u youtuberów taki problem nie występuje albo jest „naprawiany” odrazu a zwykły gracz czeka już drugi tydzień żeby panowie z Kanady raczyli coś z tym zrobić, śmiech na sali
- SeboRedDevil6 months agoNew Rookie
Dzisiaj oglądałem pewnego youtubera i on już miał 3/5 dzisiaj odebrane więc... Coś nie halo, wiadomo że oni jakieś tam zasięgi mają ale to jest jawna kpina.
- Kamusiak6 months agoSeasoned Novice
I u mnie ten sam problem, jestem ciekaw, czy komuś pomogli go rozwiązać?
- PeMu876 months agoNew Novice
I co
EA_Kalina OBIECAŁAŚ I NIC DALEJ JA ROZUMIEM ZE MACIE NAS DALEKO BO JUŻ SPRZEDALIŚCIE GRE ALE JA TRAKTUJE WASZAĘ PRZYSZŁE GRY TAK JAK WY NAS DZIĘKUJE I ŻEGNAM OZIEMBLE MAM WAS W ......!!!!!!!! TAK JA WY NAS - EA_Kalina6 months ago
Community Manager
Sprawa jest nadal w toku a nasz zespół pracuje nad tym. Postępy można także śledzić na naszej oficjalnej stronie X https://x.com/EASFCDirect/status/1900969615162855493
- markhall19856 months agoNew Novice
Dzień dobry. Mam ten sam problem. W pierwszym tygodniu zadań nie zaliczyło mi 40 WBS oraz 10 bramek w meczach. Tygodniowa rozgrywka została zaliczona, niestety nie przyznano mi paczki za pierwszy tydzień. Kolejne trzy tygodnie zaliczyło mi prawidłowo, ale do teraz nie otrzymałem paczki i siłą rzeczy jestem jeden tydzień do tyłu względem pozostałych graczy. Proszę o rozwiązanie problemu.
Mój nick w grze: HalMarko
- Gacykson6 months agoNew Spectator
Mam ten sam problem, wszystko zrobione a paczki jak nie było tak nie ma, niestety nie dostałem apczkji za trzeci tydzień skrupulatności a zadania wszystkie zrobione|
PC
Gacykson
About FC 25 Zgłaszanie błędów
Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 25 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 days ago