Kolejne problemy przydarzyły mi się w karierze menedżera... W meczach turniejowych juniorów z akademii często piłkarzom znikają ręce i nogi, tak samo w przerywnikach w meczu znikają ludzie, gdzie np. w przerwie meczu w przerywniku zamiast jakiegoś człowieka z notesem, sam notes lata w powietrzu. W tych samych turniejach juniorów, gra nagle podczas grania meczu zmienia kolor piłkarzy i oprócz znikania rąk i nóg cała ich twarz staje się czarna. Oprócz tego, mam problemy z samą grą. Gram normalnie karierę, rozegram kilka meczy, symuluje czas do następnego spotkania i nagle gra się zatrzymuje i wyłącza. I na tym zapisie już tak zostaje, nie jestem w stanie nic zrobić, bo ilekroć włączę ten zapis i spróbuję przesymulować czas do następnego meczu, to za każdym razem gra crashuje i się wyłącza....
Ideas
tryb kariery menedżera - problemy...
1 Comment
- EA_Kalina4 months ago
Community Manager
Hej FreyzPL
Dziękujemy za zgłoszenie. Nasz zespół zbada problemy z działaniem trybu kariery a w międzyczasie możesz spróbować skorzystać z obejścia zaproponowanego przez naszego gracza na EN forum tutaj.
Jeśli pojawią się dodatkowe aktualizacje - damy znać.
About FC 25 Zgłaszanie błędów
Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 25 mówi na tym forum.Latest Activity: 4 days ago