Ludzie zróbcie coś z tymi błędami w grze... Mamy luty, od premiery minęło 5 miesięcy, a w tą grę dalej nie da się grać... Włączam tryb kariery menedżera, zdążę "normalnie" rozegrać z 2-3 mecze (powiedzmy że normalnie, bo w międzyczasie podczas kończenia się połów i pojawiania się czarnego ekranu przez jakieś 5-10 sekund już robi mi się gorąco...). Ale przychodzi 4 czy 5 mecz, rozgrywam spotkanie, tu mi zniknie piłka, innym razem zawodnik, znowu czarne ekrany przy końcówkach połów.. Rozgrywam mecz do końca, mecz się kończy, klikam żeby powrócić do menu i... KONIEC :) Pyk, czarny ekran i do widzenia, Alt+F4 i kończymy grę, bo nie mam już siły ani nerwów włączać to za przeproszeniem "**bleep**" ponownie.. Jeżeli wydajecie grę i chcecie za nią kilkaset złotych, to chociaż zróbcie ją tak, żeby dało się w nią grać, albo naprawiajcie szybciej wychwycone i zgłoszone błędy... 5 MIESIĘCY OD PREMIERY I WCIĄŻ NIE DA SIĘ W TĄ GRĘ NORMALNIE GRAĆ.
Ideas
W tą grę nie da się grać nawet w karierze...
No CommentsBe the first to comment
About FC 25 Zgłaszanie błędów
Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 25 mówi na tym forum.Latest Activity: 6 hours ago