Ideas

xARURx's avatar
xARURx
New Spectator
16 days ago
Status:
Nowy

Wyłączanie Gry

Od dwóch tygodni,  podczas gry w SB gra nagle się wyłącza. Kiedy strzelam bramkę pokazuję się karta strzelcy bramki (ale tu pojawia się pierwszy błąd bo pokazuje kartę zawodnika, który został zmieniony i nie ma go na boisku), no i chwilę później gra się wyłącza. Nie pojawia się żaden komunikat ani nic. Najgorsze jest to że, punkty przepadają i w rankingu spadam z elita 3 na złoto 1 bo brakuje mi 700 punktów a bez tych błędów miałbym spokojnie wyższe miejsce w rankingu.

Problem pojawia się na wersji PC

7 Comments

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    14 days ago

Hej xARURx 

Przetestuj działanie gry po utworzeniu nowego aktywnego składu - początkowo nie wprowadzaj wcześniejszych zawodników oraz kart specjalnych i EVO. Daj znać jak poszło.

• xARURx's avatar
    xARURx
    New Spectator
    9 days ago

Wszystkie zmiany zastosowałem od nowego tygodnia gry, tj od niedzieli 23.02 - dam znać 

• xARURx's avatar
    xARURx
    New Spectator
    6 days ago

rozegrałem 13 meczy w SB- większość kart sprzedałem - nie wyłączyło się ani razu. Mam nadzieję że tak zostanie. Dzięki!

• xARURx's avatar
    xARURx
    New Spectator
    3 days ago

Właśnie znowu pojawił się ten sam błąd. Po zdobyciu bramki, kiedy już przeciwnik miał wznowić grę, pojawiła się karta strzelca bramki, tym razem pojawiła się piłkarza, który wszedł na boisko(wcześniej go nie miałem) a nie strzelca bramki, który też wszedł na boisko.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 hours ago

Może zmiany dokonane w Twoim składzie wpłynęły na to? Może w ostatnim czasie wykorzystana była karta EVO lub inna specjalna.

About FC 25 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 25 mówi na tym forum.Latest Activity: 4 hours ago